Yoga er den nye vej til wellness

Engang var yoga mest noget, som hippier dyrkede sammen med meditation. Men i løbet af de seneste år er yoga næsten blevet en folkesport, som også dyrkes i motionscentre. For bare få år siden gik man altså lidt stille med dørene, hvis man dyrkede yoga eller meditation. Nu er det lige modsat. Og yoga er efterhånden også blevet den foretrukne sport hos mange kendisser, både danske og udenlandske.

Det hænger selvfølgelig sammen med den øgede kropsbevidsthed og det store fokus på det mentale. Vi vil ikke bare have en sund og slank krop, vi vil også have mentalt overskud, være i balance og være i stand til at være til stede her og nu midt i en hektisk hverdag. Interessen for yoga har sammen med mindfulness, der handler om at træne evnen til at være til stede i nuet, aldrig været større.

Det er nemt at komme i gang med at dyrke yoga. Det kræver bare noget afslappet tøj og en yogamåtte eller et andet behageligt underlag. Og så selvfølgelig en yogalærer. Yoga kan dyrkes af alle, uanset alder, køn og træningsniveau, men det er ikke alle, der når lige langt i øvelserne, for det kræver træning at blive bedre til de forskellige øvelser og at opnå mere smidighed.

Uanset niveau kan alle dog få glæde af yoga og de forskellige åndedræts- og kropsøvelser og den afsluttende afspænding. Og alle vil opleve et stort velvære og ro i krop og sind, når de har dyrket yoga.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *