Støvler fra Green Comfort på nettet

Jeg var ude og handle den anden dag, hvor jeg var på jagt efter et par støvler til min datter. Nu er efteråret jo efterhånden på vej, så der er vinterstøvler over hele linjen.

Normalt handler jeg Bundgaard støvler til mine piger, men ekspedienten nede i butikken foreslog mig at kigge på et andet mærke – Green Comfort. Jeg var ikke lige klar til, at købe støvler jeg ikke kender, så gik hjem på nettet, og fandt Green Comfort vinterstøvler hos Filabel.

Green Comfort vinterstøvler

Green comfort sølvstøvler (billede fra filabel.dk)

Prisen varierer fra 300 kroner og op til 1000 kroner. Det er jo ikke helt uvæsenligt, at kvaliteten skal være god, hvis jeg skal give 1000 kroner for en støvle. Green Comfort er et dansk mærke, hvilket giver mig en formodning om, at der må være lidt kvalitet i det, fremfor noget kinasnask. Nu tager jeg i hvert fald og prøver Green Comfort støvlerne, og så må vi se, om det også er dem jeg vælger til næste efterår / vinter, når pigerne igen skal have nye støvler. De vokser jo ud af det hele tiden. Du kan læse mere om Green Comfort her – http://www.green-comfort.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *