Sommerhuse

De havde flere sommerhuse i Søndervig, og en håndfuld sommerhuse andre steder langs Vestkysten. De havde startet med at leje deres eget sommerhus ud over et par somre, mest på grund af at deres økonomiske situation var lidt presset på det tidspunkt, og så tænkte de, at i stedet for at sælge sommerhuset, ville de hellere prøve om de kunne leje det ud.

Det havde været nemt at leje ud, fordi huset tilfældigvis passede rigtig godt med de krav, som udlejningsbureauet havde til sommerhuse til tyske turister. Da deres økonomi med tiden var blevet bedre, havde de vovet pelsen, og investeret i endnu et sommerhus, og efter et par år, endnu to sommerhuse i Søndervig, udelukkende med udlejning til tyske turister for øje. Han var gået ned i tid på sit job som tømrer, for at bruge tiden på at sætte gamle sommerhuse i stand, som de købte billigt og selv gjorde i stand til udlejning.

Nu ejede de så seks sommerhuse i Søndervig alene, foruden nogle sommerhuse i andre områder, og både manden og konen arbejdede nu på fuld tid med at istandsætte og udleje sommerhusene. Når de selv skulle holde ferie, foretrak de dog at rejse udenlands på charterferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *