Sko til naboens datter

“Hvor går du hen når du skal finde nogle gode tilbud?”, spurgte min mor mig.
Den gamle ræv går altid efter det bedte tilbud på markedet, da hvert en øre sparet er det dobbelte tjent for hende. Stor logik der. Men jeg havde lokket hende uden for sin lejlighed og vi gik rundt i parken med min kærestes hund.
“Det er bare fordi jeg står til at skulle finde nogle søde børnesko i gave til naboens lille pige”, fortsatte hun. Pigen havde nemlig passet min mors høns i de to uger hun havde været indlagt for lungebetændelse og samtidigt et brækket ben.
“Børnesko kan med lidt held sagtens findes til en rigtig god pris i centret i centrum, men hvis du går efter noget lidt bedre så skal du snakke med hende nede på hjørnet af smeden. Hun har et stort udvalg.” Min mor stod lidt og tænkte over det, men bestemte sig for at det nok var mere sikkert for hende at bevæge sig rundt i centret da det var i en gå-bar afstand fra hendes lejlighed, men ud til smeden var der lige lovlig langt og så var hun nok nødt til at låne underboens bil. Og det var lidt for meget arbejde for et par børnesko.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *