Sengetøj fra Katvig rammer bredt

Tøjmærket Katvig har forstået at markere sig på det danske og internationale marked, også med deres kollektion af Katvig sengetøj. På få år har de tilegnet sig meget store markedsandele, især på markedet for børnetøj, hvor konkurrencen er meget hård. De har opnået deres status bl.a. ved at insistere på god kvalitet, og med et let genkendeligt design (det ikoniske og simple æble), der hurtigt har vundet forældres hjerter landet over.

Katvig sengetøj er en historie for sig selv. Sengetøj opfattes vel ikke normalt som del af folks garderobe, så når et succesfuldt tøjfirma kaster sig over at producere sengetøj, er de ikke på forhånd garanteret succes på dette felt.

Med Katvig sengetøj har virksomheden imidlertid formået at skrive endnu en succeshistorie. Dette skyldes nok, at de i kundernes øjne har formået at overføre de egenskaber som deres tøjkollektioner er kendt for til Katvig sengetøj: høj kvalitet i 100% økologisk bomuld, der holder farver og former godt efter mange vaske, og det velkendte, ikoniske æble-design.

Katvig sengetøj fås endvidere i både baby, junior og voksen størrelser, og på denne måde kan virksomheden ramme bredere, end hvis de havde valgt kun at fokusere på børnesegmentet, som deres tøjkollektioner normalt koncentrerer sig om.

Læs mere om den slags strategier på Erhvervstanker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *