Seminar

De skulle sende en landinspektør til København til et seminar om fremtidens byudvikling. Alle hans kolleger sad nu i møderummet og ventede på ham med rundstykker og morgenkaffen klar. Et af punkterne på dagens planlægningsmøde var at finde en frivillig, der ville tage til København i uge 14.

Han vidste, at flere af hans kolleger rigtig gerne ville afsted på seminaret, fordi det var en enestående chance for at få nye kontakter i ovedstaden, og dermed måske nye spændende opgaver i regionen. En af hans kolleger havde tidligere været landinspektør i København, og han vidste at han i særlig høj grad ønskede at komme med på seminaret, både for det faglige indhold, men også for at møde gamle kolleger og venner, og få en hyggelig social tur ud af arrangementet.

Imidlertid var han selv det mest oplagte valg blandt hans kolleger, fordi han ikke havde været på seminar eller kursus i de sidste to år, og fordi han var den mest fagligt oplagte kandidat til netop dette seminar. Problemet var bare, at han ikke ville afsted. Hans og konens forhold hang i laser, og han havde kun lige akkurat overskud til at tage på arbejde om morgenen, ikke til at tage på et længere seminar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *