Sådan sparede jeg 90 % på golfbolde

Det er ikke bare en julehistorie, den er faktisk god nok!

Nede i min lokale golfklub, var der nemlig en som spurgte mig om jeg havde prøvet at spille med brugte golfbolde. Med en lidt kæk bemærkning sagde jeg så at det gjorde jeg hver dag – for de var vel brugte efter man havde slået til dem første gang.

Men så sagde han så at han mente om jeg nogensinde havde købt brugte golfbolde. Hmm nej det havde jeg godt nok ikke, måtte jeg indrømme. Jeg prøvede at så at gå hjem og søge lidt efter dem på Google. Jeg har altid spillet med Titleist Prov1, men jeg må indrømme at jeg var begyndt at være lidt træt af at de som regel kostede 4-500 kr. for et enkelt dusin med kun 12 bolde. Så jeg var indstillet på at finde et billigere alternativ.

Jeg gik så igang med søgningen og fandt frem til at brugte golfbolde eller søbolde som de også bliver kaldt, faktisk kan spare mig for rigtig mange penge. Jeg valgte så at købe 100 stk. brugte golfbolde hjem og det har jeg ikke fortrudt. De var ca. 90 % billigere end dem jeg normalt spiller med. Selvfølgelig er de ikke lige så skarpe som Prov1’erne, men de kan dog gå. Og på den måde kan man altså spare mange penge.

Jeg må dog indrømme jeg stadig spiller med Prov1’er til turneringer og vigtige kampe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *