Rus ugen ender

Når man har skrevet sin sidste opgave på gymnasiet, fået sin hue og drukket sig væk i studenterugen, så har man lyst til at flygte væk fra det hele. Personligt valgte jeg at bevæge mig lidt syd på, nærmere bestemt til Syd-Tyskland. Jeg fik arbejde som rengøringshjælp på laboratoriet i det sydlige universitet.

Jeg var til daglig omgivet af mystiske glas og deminiraliseret vand. Min afdeling var “Protein analysis“, hvor de analyserede prøver fra hele landet. Hvad de helt præcis var for nogle prøver eller hvad det gik ud på, det ved jeg ikke. Men de var ofte meget glade, de der forskere. “Protein analysis” er en af de største afdelinger her på stedet, så det tager lang tid at bevæge sig fra den ene ende til den anden når der skal vaskes gulv.

At starte afdelingens kæmpemæssige opvaskemaskiner med opstillingsstativer, glas, tænger og andet godt, samt tømme filteret fyldt med kemikalierester, var også mit job. Alt i alt skulle “Protein analysis” skinne når de ankom i deres hvide kitler, hvilket jeg gjorde til mit daglige mål.

I næste måned regner jeg med at tage videre på min rejse til nogle af de mere usete steder af verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *