Professionel hosting til WordPress

WordPress er det mest benyttede CMS på hele kloden. Det er faktisk lidt af en bedrift – også set i lyset af, at det kun har været på markedet siden 2003. Det er den lette installation og brugervenlighed der har gjort det.

Det er også de fleste webhoteller der kan køre WordPress, hvilket gør at hosting er let tilgængelig for alle. Priserne på hosting til WordPress er også blevet skruet helt i bund, hvilket bare har været endnu mere forstærkende. Her er et godt bud på WordPress hosting.

Hvad skal jeg vælge af hosting til WordPress

Det er har varieret ufattelig meget hvilket webhotel man skulle vælge til WordPress siden 2003. Der har igennem tiderne været problemer med safemode=on eller safemode=off, ikke nok memory limit og ikke de rigtige CHmod indstillinger. Markedet for WordPress hosting er dog efterhånden ved at være modnet, og de fleste webhoteller i dag, kan klare WordPress. Det er sjældent jeg støder på webhosting der ikke kan klare WordPress.

Det kan dog være svært at finde en god professionel hosting til WordPress, hvor du kan opgradere en anelse mere end de fleste shared hostings. Der vil jeg anbefale Meebox som et af de hosting firmaer til WordPress. De har også gjort det relativt nemt at optimere og lave ekstra sikkerhed på siden. De får mine bedste anbefalinger.

Jeg anbefaler at du vælger deres professionelle webhotel til 99 kroner pr måned, hvis det er til en virksomhed. Er det bare privat, så kan du godt nøjes med deres billigste til 10 kroner pr måned.

Læs mere og bestil Meebox WordPress hosting her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *