Priser på mine trapper

Hver gang jeg står på vores førstesal og kigger ned af den gamle knirkende hønsetrappe, kildrer det mærkeligt under mine fødder. Jeg har ikke normalt højdeskræk, men denne trappe fremkalder det alligevel. Den er så stejl og usikker, at jeg er bange for at falde ned. Min kone siger altid: “så byg dog en ny! Eller køb én!”. Men hun har nok aldrig undersøgt priser på trapper. Det har jeg!

PRISER PÅ BRÆKKEDE ARME

Jeg ved ikke om det er dyrt, men jeg har undersøgt priser på trapper mange gange, og hver gang synes jeg det lyder som mange penge. Man skal selvfølgelig ikke undlade at investere i noget, der kan forebygge brækkede lemmer, bare at spare penge, men penge vokser ikke på træerne.
KNÆK OG BRÆK
En dag, hvor jeg glemte at se mig for, gled jeg på et af trinene, og forstuvede en ankel. Det var billigt sluppet, og jeg bestemte mig for at NU var det nok! Jeg ringede til det billigste trappefirma, og sagde: “Jeg ringer for at få nogle priser på trapper, og jeg vil kun høre de gode priser!” To uger senere stod den der så, en smuk vinkeltrappe i træ, og hvis man tager i betragtning at den redder mig fra brækkede lemmer, var prisen ikke høj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *