Nyt gammelt hus

Vi har netop købt et vinkelhus fra 70'erne, og skal til at i gang med at finde ud af, hvor meget der skal bygges om, og hvad vi har råd til at lave om. Taget trænger til at blive skiftet, men vi har haft en tagmand ude og kigge, og han sagde, at det godt kan vente 4-5 år mere, så det venter vi med; det er frygteligt dyrt at få nyt tag!

Så er der indretningen af huset. Køkkenet og badeværelset er ikke blevet renoveret siden huset blev bygget for snart 40 år siden, så det ser frygteligt ud! Vi har været ved at kigge på nyt køkken og bad, men det er jo også rasende dyrt. Vi kan lave mange af tingene selv, men skal dog have håndværkere på til nogle af opgaverne, og det løber jo også op.

Grunden til at det er et vinkelhus, og ikke fx et længehus, er at bygherren i sin tid ville lave en afskærmet terrasse som et lille gårdmiljø, fordi byggegrunden er meget lille, og huset derfor ville komme meget tæt på nabohusene. Og indretningen med både alrum og stue, der har kig ud i den hyggelige gård er helt perfekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *