Motiver på sengerande fra Sebra

Det er blevet meget populært med sengerande der har motiver på. Det kan være dyr eller frugter – og selvfølgelig de populære mønstre der optræder i den mere romantiske stil.

Det mærke i interiør der har været meget kreativt siden de startede er Sebra. De har været langt fremme i skoene med deres motiver af landskaber, slotte og naturens dyr. Alt sammen noget der tiltaler børn og giver dem en fantasiverden at kigge på. Godt tænkt, når man tænker på, at en sengerand jo typisk er 3,5 meter lang. Det er jo næsten som at kigge på Bayeux tapetet fra Normandiet. Ok, det var godt nok 70 meter langt, men ikke desto mindre samme koncept.

Sebra er også kommet med en række andre sengerande, som har lidt mere enkle motiver, såsom deres fugle, racerbiler, biler, busser og ugler. Det er også lidt moden i tiden, så det er ikke så underligt – de følger jo bare med tiden, hvilket er meget fornuftigt.

Du kan finde en Sebra sengerand hos Sovedyret her.

Det gode ved sådan en sengerand er, at den afskærmer for barnets hoved imod tremmesengens tremmer / kanter, og så med dens tykkelse, cirka 4 cm, kan den stå selv rundt i sengen. Det betyder ingen snore eller andet farligt stads. En rigtig god gave til den nyfødte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *