Løb for livet

Jeg er lettere overvægtig. Det hedder det. Lettere overvægtig. Dvs. overvægtig, men ikke rigtig fed, hvilket sikkert betegner størstedelen af danskerne. Jeg elsker mad og en god flaske vin til maden, men hvis jeg gerne vil blive ved med at spise og drikke de samme ting som nu, er jeg nødt til at gøre noget ved vægten, inden jeg bliver “rigtig” overvægtig. Derfor har min mand foreslået løbetræning.

Min mand er gymnasielærer, og bl.a. idrætslærer, og derfor går han naturligvis vældig meget op i kondition og den slags, og han løber en tur i skoven tre til fire gang om ugen. Jeg har altid grinet lidt af hans løbetræning, og spøgt med, at han er glad for at pine sig selv, men nu kan jeg efterhånden godt se pointen med det, og han har også tit mere energi til overs end mig, når vi når til aftentide.

Derfor har jeg nu bestemt mig for at løbetræne, og jeg har været nede i den lokale sportsbutik for at købe løbeudstyr og hentet et løbeprogram til halvmarathon – et højt mål, men du skal sigte højt. Jeg troede bare at jeg skulle vælge de pæneste sko, men jeg blev filmet på løbebånd for at se hvordan jeg løber, så jeg kan vælge de bedste sko. Hightech!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *