Kvalitetslåse

Har du fundet dit drømmehus med den perfekte altan? Eller har du arvet din afdøde tantes sommerhus? Hvad end for en situation du står i, bør du altid overveje om du ikke skulle få set alle låsene efter – bare for en sikkerheds skyld. Hvert år oplever man over hele landet mange tilfælde af indbrud i huse, hvor låsene var for gamle og derfor relativt nemme og hurtige at bryde op. Og det ville da være ærgerligt hvis det skulle gå ud over Jer. I mange tilfælde kan det tage en ekspert få minutter eller mindre at bryde en dårlig eller billig lås op.
Mange mennesker vælge at få skiftet låsene ud når de køber et nyt hus, men det er nu også mest for at være sikre på, at der ikke florerer et par kopier af deres nye hjems nøgler rundt omkring. I dagens Danmark er forsikringsselskaber ofte meget behjælpsomme med at finde den rette type af lås, hvilket også er for den pågældende borgers egen skyld. En moderne kvalitetslås har enten 6 eller 11 stifter(elementer inden i låsen, der skal passe perfekt i forhold til hinanden førend låsen kan låses op), og det siger naturligvis sig selv at kvalitetslåsen med 11 stifter er mere sikker end den med 6. Men i mange tilfælde vælger man en lås med 6 stifter, hvilket stadig er væsentlig bedre end de gamle låsesystemer med stifter, da man kan købe dem som både bore-beskyttede og med en høj sikkerhed mod at blive dirket op.
En god kvalitetslås til det almindelige hjem behøver ikke at være et dyrt låsesystem med en masse knapper man kan trykke på, så længe man bare følger de foreskrevne sikkerhedsråd og -forslag i forhold til valg og montering af låse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *