Kursisten underviser

Hun havde nu været på to kurser i kommunikation inden for en måned. Kurserne var opdelt i to moduler, der skulle forestille at bygge ovenpå hinanden, men hun havde haft svært ved at se sammenhængen, og havde også klaget over det i sin skriftlige evaluering af kurserne.

Der havde været to forskellige undervisere på de to kurser i kommunikation, og det havde ikke virket som om de vidste hvad hinanden talte om. Nu og da havde de fortalt nøjagtigt de samme ting, på samme måde, som om de underviste ud fra den samme lærebog, men bare ikke havde koordineret med hinanden, hvem der underviste i hvad. På det andet kursus havde underviseren taget for givet, at kursisterne var blevet introduceret for nogle bestemte teorier, som de imidlertid aldrig havde hørt om.

Et af lyspunkterne var dog, at hun vidste med sig selv, at hun ville kunne køre kurserne mange gange bedre end nogen af underviserne, og hun var netop i en fase i sit arbejdsliv, hvor hun havde brug for at revurdere sin situation, og undervisning var en oplagt mulighed. Hun overvejede flere muligheder, bl.a. at starte sine egne kurser i kommunikation, eller at blive freelancer for eksisterende kursusudbydere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *