Kunsten at vælge den rigtige espressomaskine

Det kan være svært når man først gang skal ud at købe en espressomaskine. Hvilken skal man vælge? Hvad skal man gå efter? Skal det være den dyreste på markedet?

Det er umuligt at svare på, og det hele lander tilbage på spørgsmål -> Hvad er dit behov?

Af flere grunde kan jeg jo, desværre, ikke svare på hvad dit behov er, men jeg vil prøve at guide dig til, hvad du i hvert fald skal være opmærksom på.

Først og fremmest, så vil jeg aldrig anbefale dig at den dyreste espressomaskine. Fordi der betaler du ofte en del for at det også er et fint, ofte italiensk mærke, og det er der jo egentlig ikke nogen grund til. Basalt set skal man jo bare have den maskine, som laver den bedste espresso, til den bedste pris.

Som regel anbefaler jeg at købe en espressomaskine i prislejet 3500-4500 kroner. Der får man som regel en som kan lave virkelig god espresso, samtidig med at det ikke smager som om det er hjemmelavet, det smager næsten som på en café i Italien.

Man kan også engang imellem lave nogle gode køb hvis man finder en billig espressomaskine på tilbud, men det er ikke altid. Og hvis de bliver alt for billige, så er det en kamp at gøre dem rene, og de larmer helt vildt. Og går i stykker.

Det med rengøringen, og selve brygningen af kaffen er også vigtigt. Fordi hvis det tager for lang tid hele processen, så får man det ikke gjort, og så er det ærgerligt hvis man har brugt 1500 kroner på noget som bare står og kigger.

Jeg håber det kunne inspirere dig lidt til når du skal ud og købe en espressomaskine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *