Kunsten at finde det rigtige køleskab

Her kommer så et gæste blog indlæg fra min kammerat som ejer www.elektronikguiden.wordpress.com. Han vil skrive lidt om at finde det rigtige køleskab. Det hele startede egentlig med at jeg sendte ham e-mail hvor jeg spurgte om jeg skulle vælge dette køleskab fra Whirlpool eller dette fra Gram. Selvfølgelig er det fra Gram større.

‘Hej!

Jeg har kigget på begge to nu, og der er selvfølgelig nogle forskellige ting der spiller ind, når du skal vælge køleskab.

Først og fremmest så er det selvfølgelig behovet, men nu da du allerede har fundet frem til to, så går jeg ud fra du har styr på dit behov. Dernæst kommer så pladsen – og det går jeg også ud far du har styr på, men tjek det lige for en sikkerheds skyld så Lise ikke bliver sur 🙂

Hvis vi starter med at kigge på det økonomiske i det, rent strøm mæssigt, så er det nogenlunde det samme. Det fra Gram har A+, og det fra Whirlpool synes jeg ikke lige fremgår om det er A eller A+. Men det fra Gram er jo så også noget større, så derfor vil det logisk nok, tage mere strøm.

Men har man behovet for pladsen, så er det fra Gram jo at foretrække. Den ekstra strømpris vil ikke være noget nævneværdigt, selvfølgelig bliver det til et par hundrede kroner over 5 år, men mere drejer det sig heller ikke om.

Slutteligt har vi så prisen, hvor der også er en noget tydelig prisdifference.

På baggrund af alt dette vil jeg anbefale dig køleskabet fra Whirlpool, men mener du at I bliver boende i huset mere end 5 år, så vil jeg anbefale dig Gram køleskabet. Så er valget op til dig, men håber jeg har hjulpet dig på vej!’

Det har du helt sikkert – tak for hjælpen. Jeg håber det kan hjælpe nogle af jer læsere derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *