Kollektiv afstressning

Vi mennesker er alle forskellige: Nogle er meget sociale, hvor andre hellere vil sidde hjemme med en god bog en lørdag aften. Nogle går op i deres arbejde med iver og begejstring, mens andre foretrækker et stærkt bånd til familien. Vi prioriterer alle forskelligt gennem hele livet, selvom vi alle dog er ret meget enige om nogle få ting. At venner og familie skal man passe på, ligesom man også skal passe på sin krop.
Derfor er det så vigtigt med kost og motion, for hvad enten vi vil det eller ej så får vi det bedre hvis vi føler os i god form og kondition. Men det er ikke alle der er lige glade ved tanken om at skulle bevæge sig ned i et træningscenter, hvor andre måske kigger på en.

Men alle disse bekymringer findes der en løsning på: træning på DVD eller i bogform. Hvis man gerne vil have det godt med krop og sjæl så er yoga det helt rigtige og man behøver ikke engang at være sammen med en personlig træner eller på det lokale yoga-hold. Med en yogabog eller yogaDVD kan du bare sætte filmen i fjernsynet og så bliver du guidet derhjemme til den helt rette træning. Når man træner yoga derhjemme kan man få lige så meget ud af det, som hvis man var i et træningscenter, for hvis man bare følger vejledningerne så kan man selv tilpasse programmet til en selv – og selvlært er vellært! Og måske ville man sammen med sine naboer kunne lave et lille team, der går sammen om filmen og hjælper og støtter hinanden i træningen… For man behøver jo ikke at være professionel for at bakke hinanden op og muntrer op til kollektiv afstressning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *