Jeg var så hamrende jaloux!

Jeg glemmer det ikke, dengang jeg var yngre og jalousien var en så stor del af mig. Når jeg mener dengang, betyder det for en 3 år siden da jeg gik i gymnasiet. Jeg havde en enkelt kæreste på de 3 år gymnasiet nu varede, og forholdet varede ikke længere end et par måneder fordi jeg var så jaloux. Jeg kan huske at jeg prøvede en masse forskellige teknikker, og fik også hjælp og støtte af mine venner og familie. Det hjalp stadig ikke. Det jeg så skulle finde ud af senere var, at det hele skylden til at jeg var jaloux, faktisk viste sig at være en dyb usikkerhed jeg bar rundt med. Jeg vil fortælle dig hvordan jeg kom dertil og fik en løsning på mit problem.

En skønne dag

Jeg kan tydelig huske dagen hvor tingene skulle ændre sig. Jeg fik endelig taget mig sammen til at søge professionel hjælp. Da jeg første gang var hos hypnotisøren som skulle hjælpe mig, fik jeg en virkelig god oplevelse. Jeg troede ikke at der var noget som ville hjælpe, da jeg virkelig var så jaloux. Men mit besøg hos hypnotisøren hjalp ikke helt på at jeg var jaloux. Det jeg lærte var at man kunne arbejde med sig selv. Jeg fik virkelig øjnene op for de muligheder der var, og at jeg faktisk havde alt ansvaret for at gøre en forskel selv. Jeg har i lang tid været overbevist om, at det har været kvinderne omkring mig som har været galt på den. Det var faktisk mig!

Dagen derpå

En skønne dag kunne kalde mig jalousifri, da jeg ikke var jaloux længere. Jeg havde læst en del bøger, og den bedste af dem var www.jalousibogen.dk. Den kan jeg stærkt anbefale, da den lige gav mig det sidste for at komme 100 % videre. Ellers har jeg arbejdet meget med mig selv, da jeg bl.a. har reflekteret over mit liv. Jeg har spurgt mig selv om ting som; du lever kun en gang, skal du ikke have det bedste ud af det? Hvis du vælger at være jaloux resten af livet, kan du være helt sikker på at blive ulykkelig osv. Jeg håber at dig derude, som kæmper med jalousi, kan finde dette som en stor inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *