Hvad er et horoskop

Ud fra stjernehimlen den dag du blev født, kan du finde ud af mere omkring din personlighed samt livsstil. Dette er også kaldt et horoskop, en tegning af vores solsystem. Horoskoper findes i næsten alle magasiner, både i kvindeblade samt blade til unge mennesker. Horoskoper er blevet populære, nogle læser disse for sjov imens andre tager imod de gode råd samt advarsler i disse.

Horoskop er græsk og betyder Ascendant, hvilket også kan beskrives som det tidspunkt solen opstigning er på den østlige himmel. For at tyde et horoskop bruges der gammeldags symbolsprog, hvilket derefter bliver oversat til nutidens sprog. Dog er der ikke kun en form for horoskop, men hele tre grene ud fra dette. Horoskopet vi mennesker forholder os til er Natalastrologi også kaldt psykologisk astrologi.

Et horoskop i et ugeblad læses af mange, her kan der stå alt fra økonomiske kriser i ens liv til at finde den store kærlighed. Dette aflæses ud fra stjernetegnet, og er derfor let at overskue. Horoskopet er forskelligt fra måned til måned samt nogle er kun for en enkelt dag, dog bruges månedshoroskoper mest i dagens Danmark.

Horoskopet bliver opfattet forskelligt i alle verdens lande. For et eksempel er Kinas horoskop en del anderledes i forhold til den vestlige verdens astrologi. Her bruges der 12 års astrologi samt de 12 kinesiske dyretegn bliver brugt i stedet for vores stjernetegn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *