Husk cykelhjelm til dine børn

Dit barns første cykeltur, betyder også barnets første cykelhjelm. Mærket Småfolk har lavet smarte cykelhjelme, som overholder alle krav om cykelhjelme til børn.
Når dit barn skal lære at cykle, så er barnet selvfølgelig usikker. Alle ved at en cykelhjelm er det mest ansvarlige, en cykelhjelm fra Småfolk er derudover også smart og utrolig effektiv hvad det angår sikkerheden.

En Småfolk cykelhjelm er CE mærket, hvilket er vigtigt når der tales om dit barns sikkerhed i trafikken.

Småfolk laver også andre produkter til børn i alle aldre. Cykelhjelmen kan f.eks. købes på småfolks hjemmeside, men også på hjemmesiden filabel.dk som forhandler de fleste af småfolks produkter bl.a. også den smarte cykelhjelm fra småfolk.

Cykelhjelmen fra Småfolk har en justerbar rem, hvilket giver den helt perfekte pasform til dit barns hoved. Det vigtige er at Småfolk cykelhjelmen sidder korrekt, for ellers beskytter den ikke dit barns hoved ved en ulykke. Så husk cykelhjelm til dine børn men også til dig selv. Dine børn kan derfor bruge en småfolk cykelhjelm i lang tid, da den er så justerbar. Cykelhjelmen findes i flere forskellige størrelser, som giver mulighed for at få den både til store og små.

En Småfolk cykelhjelm findes i blå og lilla, motivet på cykelhjelmen er de kendte Småfolk æbler. Indersiden af hjelmen er beklædt med skum, det gør den ekstra behagelig at have på. Barnet vil derfor synes at en Småfolk cykelhjelm både er smart men også effektiv.

Der er flere funktioner i en cykelhjelm fra Småfolk, cykelhjelmens look gør den også passer til skate eller rulleskøjter. Hjelmen ligner egentlig en skaterhjelm, hvilket er moderne. Hjelmens moderne look gør, at barnet ikke synes det er pinligt at have cykelhjelmen på når man ankommer til skolen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *