Hus med lille varmetab

Vi er gået i gang med at bygge vores eget hus, det andet hus vi bygger selv, og denne gang er det et lavenergihus. Vi har tidligere bygget et helt normalt typehus, og var egentlig glade nok for det, men forskellige ting har gjort, at vi er blevet nødsaget til at sælge det gamle hus, og flytte. Pga. nye jobs til os begge, er vi flyttet til en anden region af landet, og da vi var nødt til at flytte ret hurtigt, lejede vi os først ind i et rækkehus, mens det gamle hus blev solgt.

Det tog ca. et halvt år at sælge det første hus, det der ikke var et lavenergihus, og imens vi ventede havde vi god tid til at finde en egnet byggegrund, lave tegninger til det nye hus, og finde en entreprenøren, der kunne bygge det. Da vi boede i det gamle hus havde vi allerede talt om, hvor meget vi egentlig brugte på opvarmning ift. hvad vi afdrog på huslån, så det var ikke svært at foretage valget af lavenergihus som den nye hustype.

Vi kontaktede forskellige entreprenører, der havde stor erfaring med energivenlige hus med minimalt varmetab, og snart kunne vi begynde på byggeriet af vores nye hus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *