GRÆKENLAND 2002

Min kæreste og jeg havde været sammen i ca. et halvt år, og skulle på vores første ferie sammen. Vi havde tidligere været på weekendture i sommerhus sammen, og nu ville vi gerne på en længere udlandsrejse sammen. Vi havde bestemt os for at tage til Grækenland i to uger, men vidste ikke helt hvor vi ville hen, så vi bestilte kataloger fra forskellige rejsebureauer. De mest tiltalende rejsemål og priser fandt vi hos Bravo Tours, og vi bestemte os for at bestille 14 dage til Santorini, men med uspecificeret hotel, for at gøre det lidt billigere.

SORT SAND

Da vi ankom til Santorinis lufthavn var varmen som en tyk mur, der ramte os i ansigtet. Det var i starten af juli, og Grækenland var midt i en hedebølge. Vi fik hurtigt fat i vores bagage, fandt den rigtige bus, heldigvis med airconditioning, og sad og nød det smukke landskab på vej mod det ukendte hotel.

Da vi ankom til hotellet blev vi hjerteligt modtaget af ejerne, et midaldrende ægtepar, og fik anvist vores værelse. Vi skiftede tøj, pakkede strandtasken, slentrede ned til den sorte lavastrand, og tog en lang og velfortjent dukkert! Sådan begyndte fjorten dejlige dage på Santorini.

Jeg faldt lige over Bravo Tours Youtube kanel, og de har nu altså nogle sjove reklamer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *