Gør-det-selv

Mange mennesker har en drøm om at designe deres eget badeværelse, men det kan jo gå hen at gå lidt i stå midt i hele processen – eller også når det ikke engang at komme ordentligt i gang fra starten af.
Her er en løsning som du sikkert vil kunne lide: Temaet er gør-det-selv. Du kender det fra HTH-køkkener og sådanne tilbud. Denne fantastiske løsning findes nu også hos Danfoss, med elementer fra blandt andet Dansani, den altid populære Royal Scandinavia, Pressalit og svenske Ifö.

Hvis du er typen der hellere vil klare det hele selv, så kan du købe alt fra rør, ventiler og radiatorer, til gulvafløbsskåle, termostatventiler og gulvvarmeslanger. Det gør det hele meget nemmere med alle delene det samme sted, da det kan være temmelig forvirrende, hvis man er nødt til at bestille 31 dele fra 7 forskellige firmaer. Men – heldigt, heldigt – du kan bare ordne det hele med Danfoss Living, og det er faktisk meget let og overskueligt at bestille hos dem.
Og er du gået i stå midt i det hele pudsningen, eller mangler brusekabinen lige den sidste finish, ja så kan du altid kontakte dem og bestille lige det du nu står og mangler.

1 Comment / Add your own comment below

  1. Pingback: Gør-det-selv | Stjernemail | Gør det selv værkstedet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *