Golf om vinteren

Folk har nu skrevet en del spørgsmål på et af mine tidligere indlæg, omkring hvad jeg gør med golf om vinteren. For at slå det fast én gang for alle, så må jeg indrømme: Selvfølgelig spiller jeg da golf! 🙂

Det er slet ikke en mulighed for mig at lade golfspillet ligge. Det er jeg simpelthen for afhængig af det til at bare lade det ligge. Så derfor har jeg bare måtte indrette mit golfspil efter vejret. Ligesom man tager noget forskelligt tøj på om solen skinner eller det regner, så tager man bare noget tredje tøj på når det nu er vinter.

Så derfor vil jeg altså holde mit golfspil ved lige, og er derfor en fast spiller af vinter golf.

Som en klog mand engang sagde ‘Der er ikke noget der hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning’, og den filosofi følger jeg nu meget godt.

Jeg har også måtte indrette mit golf sæt efter at spille om vinteren. Det er ikke fordi det har krævet vildt mange tilpasninger. Det første jeg gjorde var egentlig bare at jeg fik sat et læder headcover på alle mine køller. Fordi så er de beskyttet, og det er det vigtigste. Hvis de får frost, og samtidig står og slår op imod hinanden kan de nemlig godt blive slået en smule skæve, og det kan vi jo ikke have. Det er faktisk det vigtigste. Derudover så selvfølgelig også på med en vinterjakke og et par gode vinterstøvler. Så er du klar!

Du skal selvfølgelig husk at vælge den rigtige vinterjakke – men det klare du helt sikkert også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *