God stil på værelset

En af de ting, som nybagte forældre elsker allermest, er at indrette børneværelset. De kan sådan set ikke finde på noget sjovere. Bestemme farver, møbler, lamper og hvad der ellers skal hænge rundt om på vægge og stå på borde. Der pusses og nusses virkelig om det.

Det er selvfølgelig også med god grund, for barnet skal bo på værelset i rigtig mange år. Omend det selvfølgelig vil ændre væsentlig stil igennem årene. Gå fra Peter Plys, Rasmus Klump til Britney Spears og alle de andre såkaldte “rollemodeller” de nu og en gang får. Selv håber jeg, at der kommer billeder op af Einstein og andre videnskabsfolk – men det er nok bare en drøm.

Det første der skal købes, er en børneseng. Den skal gerne være smart, i en farve der matcher resten af hjemmet. Dertil skal købes noget sengetøj. Det kan komme i en væld af farver og kan selvfølgelig skiftes efterhånden som det nu bliver nødvendigt. Noget af det populære, er det økologiske sengetøj fra Katvig. Der tænker du både på naturen, samtidig med, at det faktisk er ret pænt.

Det næste der skal tænkes på, er natlamper. Det lille pus skal jo ikke blive bange i mørket. Så en diskret lille lampe, der ikke giver det mest voldsomme lys er at foretrække.

Til sidst skal der rullegardiner for. Mørke skal der trods alt til. Sådan nogle mørklægningsgardiner, kan faktisk også være med til, at holde varmen ude. Det er noget der kan være en stor fordel om sommeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *