Gammelt hus

Vi købte et gammelt hus fra 1918 for omtrent 3 år siden, og har selv gjort en del for at sætte det i stand. Blandt andet har vi revet de gamle lofter ned og sat nye op, vi har efterisoleret de hule mure, renoveret køkkenet, lavet nyt badeværelse og meget andet.

OPGANGEN

Fra dagligstuen går man ind i en lille trappeopgang med en kvartsvingstrappe til første sal, og fra opgangen er der en hoveddør ud til gaden. Vi benytter aldrig den gamle hoveddør, fordi der ikke er plads til at bruge gangen til noget, og fordi den fører næsten lige ud til en befærdet vej.

FJERN DØREN!

Trappen til overetagen er som sagt en kvartsvingstrappe, og formen er valgt af de tidligere ejere af nød, fordi der ikke var plads til en større trappe, pga. hoveddøren. Men problemet er bare, at fordi trappen er med kvartsving, bliver den øverste del af trappen så klemt, at de øverste trin er meget små, og trappen bliver derfor meget stejl. Vi har derfor valgt at mure døren til, fjerne kvartsvingstrappen, og bygge en ny trappe med et knæk midt på trappen, ind foran den tidligere dør, så alle trinene bliver i en mere behagelig størrelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *