En Stor Tyr

I horoskopernes verden dækker betegnelsen tyren en selvbevidst og rolig person, som endvidere er udholdende, og står ved sine principper. Tyren holder begge ben på jorden, og bruger ikke meget tid på dagdrømmerier, men vil derimod heller arbejde med håndfaste og virkelighedsnære ting, og arbejde hen imod konkrete slutresultater.

Tyren har en medfødt evne som organisator, og er dygtig som leder og systematiker. En tyr trives bedst i trygge og vante omgivelser, hvilket viser sig følelsesmæssigt, hvor de kan betegnes som trofaste personer med dybde. Tyren har stor tålmodighed, og hvis du lader være med at provokere ham, gør han heller ikke dig noget.

En tyr er en meget sensuel person, og en livsnyder. Tyren har ofte en stor seksuel appetit, men nyder også god mad og drikke, godt design, og hjemmets glæder, og en tyr har en udbredt sans for formgivning og smukke genstande.

Nøgleord for tyren: rolig, jordnær, tålmodig, pålidelig, praktisk anlagt, konservativ, reserveret, langdistanceløber, sensuel, går efter opnåelige mål.

Berømte personer, der er født i tyrens tegn:
Søren Kierkegaard, Dronning Elisabeth, Dirch Passer, Jørgen Clevin, Michael Bondesen, Freud, Lenin, Ritt Bjerregaard, Peter Høeg, Birte Weiss, Holger K. Nielsen, Jacob Haugaard, Klaus Riskær Pedersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *