En lille historie om helten mormor

Verdens mest nuttede par strømpebukser ligger hjemme hos min niece. De er slet ikke til at stå for. De sødeste bomulds strømpebukser i lys lilla, hvori der er indvævet små kaniner. De små strømpebukser ser ualmindeligt nuttede ud.

Så da min lille niece forleden dag kom til at ødelægge sine favorit strømpebukser i børnehaven, var gode råd dyre hos moren. For hvad stiller man op med en ulykkelig datter, som ikke har andet i hovedet, end de lilla strømpebukser med kaniner på? Og moren selv var egentlig også ganske glad for strømpebukserne – de var nemlig i bomuld og så var der indvævet uld på ydersiden. Således gode lune – også på kolde vinterdage. Men hvad stiller man op? Ja, man griber knoglen og taster nummeret til en sikker livline: datterens altopofrende mormor!

Mormor kunne straks se problematikken i sorgen over de mistede strømpebukser. Så hun tog bussen ned i byen og gik ind i den første børnetøjsforretning på gågaden. Og hvilken verden, der åbnede sig for mormor. Strømpebukser til både piger og drenge hang og fyldte stativerne helt op nede i børnetøjsbutikken. Og de fandtes i et væld af farver. Også en lilla model med kaniner, som bestod af både uld og bomuld. Så var alle glade!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *