En lille Fisk

Er du så heldig at være blevet født imellem d. 19. februar og d. 20. marts, så er du født i stjernetegnet fisken. Fiskens horoskop siger at du er mystisk men også meget dragende når du er alene. Din største og inderste drøm involverer mange forskellige drømme og fantasier, alle sammen med det ene fælles mål at du helst ser dem opfyldt og gjort til virkelighed.

 

Stjernetegnets symbol er to fisk der vender modsat hinanden. Dette symboliserer den følelse af at være splittet og uenighed med sig selv som et menneske i tegnet fisken oplever hver dag. Det symboliserer på samme tid også yin og yang: To enheder der er så forskellige – hinandens modsætninger – og dog fuldender hinanden perfekt.

 

Fisken er en robust og stålfast skabning, der samtidig er fleksibel og ses ofte som økonomer eller millionærer indenfor erhvervs- og pengeverdenen. En fisk er en drømmer, der for sine omgivelser virker både virkelighedsfjern og til tider yderst hemmelighedsfuld. Den er af samme årsag svær at komme ind på livet af og komme til at kende dybere.

 

Det svage punkt hos fisken er dens følelser, da de er svære at kontrollere og præget af eventyrlyst i stedet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *