En drøm af de store

Jeg og min kæreste har nu været sammen i over et år og vi har mange gange snakket om at tage et eller andet sted hen på ferie sammen – bare os to. Vi har både snakket camping, fly og kør-selv ferier. Jeg var ved at gå fuldstændigt ned af forvirring, men så fortalte min gamle efterskole veninde om hende og familiens rejse i sommerferien. Hvor turen gik hen kan jeg ikke lige huske, men hun gav mig et link til et super flyselskab sagde hun, Bravo Tours. Det lød jo fint nok; jeg har flere gange set deres reklamer, men bare ikke rigtig tænkt nærmere over det.

Men et par dage senere tog jeg mig sammen og ringede til dem. Jeg spurgte om de kunne hjælpe mig med en mini-ferie for to, og pigen fortalte at det overhovedet ikke var første gang nogle havde spurgt om det. Puha, det lettede at høre. Efter en stille og rolig samtale havde jeg skabt mig nogle idéer og destinationer som jeg så kunne snakke videre med kæresten om.

Men én ting er sikkert: Vi skal helt bestemt afsted med Bravo Tours, for hvis rejsen er bare halv så god som betjeningen over telefon, så bliver det en perfekt rejse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *