Byg og riv ned

De skulle bygge nyt hus, og entreprenøren var godt i gang. De havde været ovre på byggepladsen hver uge siden projektet startede, og havde syntes det var spændende at følge med i udviklingen. Da fundamentet var blevet støbt, og de kunne se hvor de enkelte rum skulle være, havde de brugt en hel eftermiddag på at gå rundt og forestille sig, hvordan det ville blive at gå rundt i huset, hvordan deres liv ville blive i et nyt hus.

De seneste tre uger havde de ikke været på byggepladsen. Der var opstået problemer mellem dem, som måske hele tiden havde været der, men som brat blev vakt til live ved en grum tilfældighed.

Konen havde været utro for syv år siden. Ved en byfest, hvor han ikke havde kunnet deltage, var hun blevet lidt for fuld, og en flot yngre fyr havde charmet hende, og de var endt med at stå omme bag ølteltet og kysse. Efter lidt tid havde hun dog fattet situationens alvor, og havde afbrudt forehavendet. Hun havde fortalt alt om det til sin mand, og han havde med tiden tilgivet hende. Nu stod den unge fyr imidlertid og murede deres hus, og glæden over et nyt hus falmede, og blev til akavet stilhed mellem dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *