Babysko

Babysko, børnesko, hjemmesko og gummistøvler. Han var kommet ind i den forkerte side af butikken, og skulle trave igennem en stor børneafdeling for at komme over til afdelingen for herresko. Han anede ikke, at man kunne få så mange forskellige slags babysko. Så vidt han vidste, kunne børn med så små fødder ikke gå endnu. Eller hvad? Var det bare mode accessories til babyer, som forældrene kunne vise frem?

Når han engang fik børn, skulle de i hvert fald ikke gå, eller kravle, med moderigtige, stjernedyre babysko, bare for at de skulle se nuttede og “rigtige” ud. Hvis han altså nogensinde skulle få børn. Først skulle han jo lige finde en kæreste. På den anden side vidste han også fra sine brødre, at det ofte ikke var manden, der havde den sidste stemme, når det gjaldt valg af babytøj og babysko.

Han standsede ved en af hylderne med babysko. De var nu også nuttede. Nogle af dem var ligesom voksensko, men bare i en miniversion. Han blev blød om hjertet. Han var helt bevidst om, at han var i færd med at blive manipuleret af snedige designere. Han kiggede på prisskiltet. HVAD?! Hans børn skulle IKKE gå med så dyre sko, uanset hvad deres mor ville sige!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *