Archive for september 2016

Hjort er blevet en populær spise

Jægere har vidst det i tusindvis af år. Hjort er en fantastisk spise, de lever i store flokke, der fødes mange af dem så de ikke kommer i mangel. De smager godt som vildt.

Derfor er det underligt det har taget så lang tid at komme ind i de danske hjem, som en populær spise. Måske fordi det ind imellem kan virke lidt tørt, men rigeligt med sovs, så kører det på skinner.

Det kan godt være, at det måske skal starte ved børnene. For eksempel på sengetøj med hjorte eller hvis børnene læser spændende børnebøger om hjorte. De kan så få en forståelse for hjorten og dens fantastiske liv og tilknytning til samfundet.

Harmony of the Seas

Et skib der har fået en flot stjerne i min bog er Harmony of the Seas. Det er blevet produceret i 2016 og er lige pt verdens største krydstogtskib. Det er helt vildt hvor stort det er. Der er plads til 5.400 gæster og noget der ligner 2.000 – 2.500 personale. Det er altså næsten 8.000 personer der skal være på 1 skib – på en gang.

Det har 20 restauranter, sit eget vandland med en rutsjebane der strækker sig over 10 dæk, skøjtebane og absurd mange andre specielle ting, som selv en større landsby i Danmark ville misunde.

Her er et billede af Harmony of the Seas.

harmony-of-the-seas

Hvis du leder efter et krydstogt, så kig på denne hjemmeside, som giver gode råd om krydstogter