Archive for juni 2014

Kartell belysning er blevet populær

Det italienske møbelbrand Kartell har for alvor vundet sit indpas i Danmark. Brandet der laver sine produkter i plastmaterialer, designer blandt andet stole, borde og belysning. Da Kartell har stort fokus på kvalitet og holdbarhed, skal man ikke lade sig afskrække af at produkterne er af plastik, men tværtimod se det som en mulighed for at gøre op med det traditionelle, ensartede udtryk, der nemt associeres til møbler og lamper. Derudover har Kartells produkter et meget unikt og teknologisk udtryk, og takket være de mange designere der står bag, fremstår brandet 100 procent gennemtænkt.

Det er ikke underligt at eksempelvis Kartell bordlamper er blevet meget populære. De er alsidige og der kan findes en lampe til enhver smag. De findes henholdsvis i afdæmpede eller vilde farver, og enkle eller komplekse designs. Kort sagt findes der lamper til enhver type hjem.

Lamperne kan findes i forskellige slags, både bord-, gulv-, væg- og loftlamper. Det er dog specielt Kartell bordlamperne der er stor valgmulighed inden for, og lamperne afspejler en verden af farver, elegance og stilrent design.

Vi har alle brug for belysning i vores hjem. Der findes så mange forskellige muligheder for hvor man skal finde de lamper, der skal give en lys på de sene aftener eller lyse op en kold og mørk vinterdag. Om man vælger en lampe fra genbrugen eller en lampe fra et eksklusivt italiensk designermærke er jo dybest set op til en selv. Når det er sagt, kan man dog være sikker på, at man garanteret et holdbart kvalitetsprodukt hvis man vælger Kartell pendler. Lampen vil sandsynligvis også tiltrække sig mange blikke fra fremtidige gæster og besøgende.

For om man er til det ene eller det andet, vil man helt sikkert kunne finde noget hos Kartell man kan lide.

Husk cykelhjelm til dine børn

Dit barns første cykeltur, betyder også barnets første cykelhjelm. Mærket Småfolk har lavet smarte cykelhjelme, som overholder alle krav om cykelhjelme til børn.
Når dit barn skal lære at cykle, så er barnet selvfølgelig usikker. Alle ved at en cykelhjelm er det mest ansvarlige, en cykelhjelm fra Småfolk er derudover også smart og utrolig effektiv hvad det angår sikkerheden.

En Småfolk cykelhjelm er CE mærket, hvilket er vigtigt når der tales om dit barns sikkerhed i trafikken.

Småfolk laver også andre produkter til børn i alle aldre. Cykelhjelmen kan f.eks. købes på småfolks hjemmeside, men også på hjemmesiden filabel.dk som forhandler de fleste af småfolks produkter bl.a. også den smarte cykelhjelm fra småfolk.

Cykelhjelmen fra Småfolk har en justerbar rem, hvilket giver den helt perfekte pasform til dit barns hoved. Det vigtige er at Småfolk cykelhjelmen sidder korrekt, for ellers beskytter den ikke dit barns hoved ved en ulykke. Så husk cykelhjelm til dine børn men også til dig selv. Dine børn kan derfor bruge en småfolk cykelhjelm i lang tid, da den er så justerbar. Cykelhjelmen findes i flere forskellige størrelser, som giver mulighed for at få den både til store og små.

En Småfolk cykelhjelm findes i blå og lilla, motivet på cykelhjelmen er de kendte Småfolk æbler. Indersiden af hjelmen er beklædt med skum, det gør den ekstra behagelig at have på. Barnet vil derfor synes at en Småfolk cykelhjelm både er smart men også effektiv.

Der er flere funktioner i en cykelhjelm fra Småfolk, cykelhjelmens look gør den også passer til skate eller rulleskøjter. Hjelmen ligner egentlig en skaterhjelm, hvilket er moderne. Hjelmens moderne look gør, at barnet ikke synes det er pinligt at have cykelhjelmen på når man ankommer til skolen.

 

Tanken der blev tom

Vi snakker ikke om en tank, men om en tanke. Det er faktisk utroligt hvad få enkelte bogstaver kan have på den store betydning af et ord. Mars og mars. Det danske sprog er finurligt på den måde.

Der er dog ikke mange meter fra tanke til handling, når hjernen skal arbejde. Den kan sætte to og to sammen, den kan skabe smil, den kan trække hele kroppen rundt. Mange glemmer at tænke over, at den også trænger til smørelse. Nogle bruger meditation, andre bruger mindfulness.

Andre spiser rigtigt og andre de træner rigtigt. Der er ingen formel for hvad der virker og ikke virker – men alle er enige om, at lidt af hvert bestemt ikke skader – hverken sind eller krop.

Hvad bestemmer prisen på en trappe?

Ved vurdering af prisen på en trappe er type, materiale og størrelse væsentlige karakteristika at tage i betragtning.

Der findes flere typer trapper, som hver opfylder specifikke behov.

Forskellige trapper

Ligeløbstrappen er den type trappe, der bevæger sig i én lige retning. Det er dermed en trappe, der er simpel i sin udformning, hvilket prismæssigt kan komme til udtryk.

Kvart- og halvsvingstrappen er begge typer, der i kontrast til ligeløbstrappen har en retning, der er styret af henholdsvis 45 og 90 grader. Disse typer er mere komplicerede i deres udformning, og vil dermed ligge i et større leje end ligeløbstrappen.

Hemsetrappen er en trappe tilegnet steder, hvor der er lidt plads – til et loft, eller en hems, således at man skaber flere kvadratmeter i det enkelte rum. Den holdes typisk i træmateriale, da dette er det mest skridsikre materiale. Ved denne type trappe er det væsentligt at være opmærksom på sikkerhed, og trappens kvalitet bliver dermed en vigtig faktor.

Hovedtrappen, der er en gammel snedkerkunst, er den type trappe, hvor håndværket er størst og mest omfattende. Her sker udformningen ved præcisionsarbejde og yderst nøje opmålinger. Man betaler ved denne type for unikt håndværk.

Størrelsen på din trappe afhænger af, hvor meget plads, du ønsker, at trappen skal og kan brede sig på.

Læs mere om trappedesign her

En trappe udføres typisk i træ, jern/stål, beton eller natursten.

Når der er tale om træmaterialer, er i materialet selv væsentlige prisforskelle at tage højde for. Her skelnes der mellem trapper udført i rendyrket træ, og trapper, hvor belægningen blot er limtræ. Dertil bør det tilføjes, at prisforskelle også afhænger af, hvilken træsort man foretrækker.

Ønsker du, at din trappe skal være i et specielt design, kan dette smitte af på prisen. Dog er det muligt, at finde enkle løsninger til rimelige priser. Trapper behøver ikke blot have en praktisk funktion, den kan også æstetisk supplere stilen i dit hjem.