Archive for marts 2014

Kvalitet, sikkerhed og etik

I denne artikel vil fokus være på de bløde værdier ved en Danefæ sengerand. Ikke forstået som stoffets bløde egenskaber, selvom de jo i sig selv kan være grund nok til at købe produktet, men de bløde værdier i overført betydning. For når man køber en Danefæ sengerand, køber man ikke kun en blød billedfrise til sit kære barns tremmeseng, selvom det jo sandsynligvis føles som om, det er det, man gør; man køber også historien om kvalitet, sikkerhed og god etik.

En Danefæ sengerand er lækker, så er det sagt! Den er heller ikke billig, men sammenligner man den med andre sengerande, får man altså også noget for pengene. Kvaliteten er virkelig god og man kan mærke, at den er velproduceret, fast og tyk, og når man kigger den efter, er man ikke i tvivl om, at den holder i mange år. Og så har den også mange af de søde Danefæmotiver på den ene side.

Kvaliteten af en Danefæ sengerand kan dog ikke retfærdiggøre den relativt høje pris alene. Derfor fokuserer Danefæ også meget på høj sikkerhed og god etik. Så når man køber en Danefæ sengerand, kan man være sikker på, at den fx ikke er lavet af børnearbejdere, og at der ikke er brugt farlige kemikalier i produktionen. Og det er da mange penge værd!