Archive for december 2013

Kvalitetslåse

Har du fundet dit drømmehus med den perfekte altan? Eller har du arvet din afdøde tantes sommerhus? Hvad end for en situation du står i, bør du altid overveje om du ikke skulle få set alle låsene efter – bare for en sikkerheds skyld. Hvert år oplever man over hele landet mange tilfælde af indbrud i huse, hvor låsene var for gamle og derfor relativt nemme og hurtige at bryde op. Og det ville da være ærgerligt hvis det skulle gå ud over Jer. I mange tilfælde kan det tage en ekspert få minutter eller mindre at bryde en dårlig eller billig lås op.
Mange mennesker vælge at få skiftet låsene ud når de køber et nyt hus, men det er nu også mest for at være sikre på, at der ikke florerer et par kopier af deres nye hjems nøgler rundt omkring. I dagens Danmark er forsikringsselskaber ofte meget behjælpsomme med at finde den rette type af lås, hvilket også er for den pågældende borgers egen skyld. En moderne kvalitetslås har enten 6 eller 11 stifter(elementer inden i låsen, der skal passe perfekt i forhold til hinanden førend låsen kan låses op), og det siger naturligvis sig selv at kvalitetslåsen med 11 stifter er mere sikker end den med 6. Men i mange tilfælde vælger man en lås med 6 stifter, hvilket stadig er væsentlig bedre end de gamle låsesystemer med stifter, da man kan købe dem som både bore-beskyttede og med en høj sikkerhed mod at blive dirket op.
En god kvalitetslås til det almindelige hjem behøver ikke at være et dyrt låsesystem med en masse knapper man kan trykke på, så længe man bare følger de foreskrevne sikkerhedsråd og -forslag i forhold til valg og montering af låse.

VVS reservedele online

Er der noget der er knækket eller gået i stykker på dit VVS udstyr derhjemme, så er det ikke altid nødvendigt at kontakte en fagmand. Rigtig mange småting både kan og må du sagtens lave selv – og så er det meget billigere. Eller hvis du mangler en dims, der ellers lige var der før, så kan du sagtens selv finde de manglende reservedele selv online, lige meget om det er til din vask i badeværelset, ting i køkkenet eller måske VVS udendørs. På nettet kan du finde langt de fleste VVS ting du søger og til en god pris, og det er alt sammen overskueligt og enkelt at shoppe efter lige præcis det du mangler. I forretninger kan det være forvirrende, eller også så prøver den ekspedient der betjener dig måske at sælge dig noget du slet ikke behøver.
Fordelen ved selv at shoppe efter den del af afløbet til vasken, som du lige står og mangler, er at du ikke er afhængig af din VVS håndværker. Du kan, lige når du har tid, sætte dig hen foran din computer og bladre igennem kataloger med modeller, uden du skal vente på at de har tid eller en anden leverance der ellers skulle passe ind. En anden fordel er at du ikke skal til at betale for at din VVS mand skal installere om tjekke og alt sådan noget ekstra, som du sagtens selv kunne gøre, så du kan spare en masse penge på timeløn og transport. Den sidste gode grund er jo at du får en god fornemmelse for hvad det er du har med at gøre. Det at du tager sagen i egen hånd giver en øget selvtillid og erfaring, så du en anden gang ved hvordan du finder dine reservedele på nettet.