Archive for august 2013

Borgerkrigen i Syrien tager til

Syrien er efterhånden et land i ruiner. Der har nu i længere tid været borgerkrig, hvilket har drevet millioner på flugt fra deres hjem. Ikke en situation, som nogen overhovedet bør være stolte af.

Hele situationen startede helt tilbage i marts 2011, hvor demonstranter gik på gaden for at protestere, som en del af hele det Arabiske forår. Oprørerne vil vælte Syriens præsident Bashar al-Assad.

Borgerkrig i Syrien

Borgerkrig i Syrien

Der går efterhånden ikke en eneste dag, hvor der ikke i dansk TV eller dansk radio tales om krisen nede i Syrien. Det der bekymrer mig mest, er alle de millionvis af syrere som er drevet på flugt. Tænk på alle små børn der kommer til at lide under hele krisen.

Det er egentlig underligt, at det skal komme til så vilde uroligheder på grund af uoverensstemmelser i politik. De værste demonstrationer vi ser i Danmark, er jo når 3F laver blokade ved en restaurant. Det er der sgu ikke meget action over. Men det er jo heldigvis også kun for det positive.

Har du det skidt med alle de nødstedte, så er flere nødhjælpsorganisationer klar over krisen, og de har længe været sat ind for at hjælpe alle flygtningene i Syrien. Du kan også hjælpe Syrien ved at støtte her.