Archive for juli 2013

Høj sikkerhed når du klatrer

Du husker sikkert som barn, at du klatrede i træer og hvad der ellers lige lå i nærheden. Der ligger en eller anden naturkraft i os, som bare får os til at ville kravle højere og højere op.

Nogle slipper aldrig den naturkraft og ender med at klatre som professionelle. Det er ofte de personer du ser pudse vinduer på skyskrabere, fixe vindmølletårne, elektrikere der kravler flere hundrede meter op i eltårne.

Fælles for dem er, at de har brug for professionelt faldsikring. Har de faldsikringsudstyr til at hjælpe dem, så går det meget sjældent galt. Det rigtige udstyr redder liv hver eneste dag. Et firma der har specialiseret sig i faldsikring er Safework. De ikke bare sælger udstyret – størstedelen af deres hverdag går med at rådgive om faldsikring. Det giver dig en professionel rådgivning, som lever op til det ypperste.

Seng til små børn

Det er dejligt at blive forældre, og noget du skal have, er en seng til dit barn. Du kommer ikke udenom, at det nok er den største investering, måske næst efter barnevognen – alt efter hvilket budget du holder dig. Læs her mere om indretning med børneseng.

Du kan selvfølgelig også sige, at bilen skal gøres større – og det kommer jo nok til at koste en masse tusinde, måske i hundredetusinde klassen. Men så kan vi jo også snakke om, at et hus måske skal gøres større :-).

Det er derfor vigtigt, at du laver din research, inden du køber en seng. Dine børn skal sove i den i mange år, og mange timer af deres hverdag. Derfor må der gerne være lidt kvalitet bag. Den kvalitet skal jo ligge i madrassen, da det er den de sover på, og ikke tremmerne på sengen. Der er selvfølgelig noget med lamellerne i bunden, som også bør være i orden – men ellers er madrassen en meget vigtig bestanddel af børnesengen.