Archive for februar 2013

Sæt penge i solen

Min investeringsrådgiver har fortalt mig, at jeg skal foretage en investering i solceller. Jeg er selv meget i tvivl, for jeg kender ikke til området, jeg har mest investeret i finans- og banksektoren og i investeringsfonde, der arbejder med virksomheder i Bric-lande.

Indtil for et halvt år siden ville jeg ikke have troet at jeg nogensinde skulle lave en investering i solceller, for dengang foretog jeg nemlig slet ikke mine egne investeringer. Jeg havde en stor sum penge, som jeg havde arvet, og som jeg ville investere på lang sigt, men jeg vidste ikke noget om investering, og derfor placerede jeg bare pengene i nogle investeringsforeninger på opfordring fra min bankmand. Sidenhen har jeg fået blod på tanden, og er begyndt at foretage mine investeringer selv, og har sågar fået min egen uvildige rådgiver.

Han sagde som sagt, at jeg bør lave en investering i solceller, for han mener, at de seneste par år har vist, at solceller er et marked i stor vækst, både nu i vesten og om nogle få år også i udviklingslandene. Udviklingen af bedre teknologier sker med stor hast, og samtidig er priserne på solceller styrtdykket de seneste par år, så han mener, at hvis jeg vil med på vognen, skal jeg lave en investering i solceller nu.

Ny klassisk hvid skummadras til sengen

Det er ikke så ofte længere, at der kommer en klassisker ind i designet til børneværelset. Den nok mest kendte er nok aben fra Arne Jacobsen. Det er dog ikke en så blød genstand, at børnene sover med den. Det er til gengæld denne hvide skummadras fra Vanilla.

Den skærmer i tremmesengen og er rigtig godt for dit barn – det skaber tryghed.

Hvid skummadras til børnesengen

hvid sengerand fra Vanilla

Det er en klassisk hvid farve på denne sengerand, lavet i noget godt skum og en tykkelse, så den står selv. Kører du en klassisk romantisk stil derhjemme, så vil den passe fint ind i en sort / hvid verden.

Den kan købes hos Sovedyret med gratis fragt til 599 kroner her – http://sovedyret.dk/hvid-ensfarvet-sengerand-fra-vanilla