Archive for marts 2012

Overvej dit kosttilskud

C vitamin findes i citrusfrugter, og i store mængder i peberfrugt, særligt de røde af slagsen. Der er meget delte meninger om virkningen af C vitamin som kosttilskud. Ingen er i tvivl om, at vitaminet er gavnligt, på lige linje med mange andre vitaminer og mineraler, og at det er nødvendigt for at den menneskelige organisme kan fungere korrekt. Men hvor meget C vitamin, man bør spise, og om man bør tage et særligt tilskud i form af vitaminpiller, eller om man får dækket sit behov ved at spise sundt og varieret, er tilsyneladende sværere at blive enige om.

I den senere tids debat om sundhed er der flere fagfolk, der mener, at multivitaminpiller er overflødige for mange mennesker i Danmark, måske med undtagelse af visse børn, nogle gravide, og svagelige ældre. Tidligere mente man, at alle burde spise vitaminpiller dagligt, især om vinteren, men vore kostvaner ændres hele tiden, og vi danskere får angiveligt dækket vort behov for mange vitaminer i den daglige kost. Mange mennesker hælder dog stadig til, at specielt i “forkølelses-sæsonen” er det gavnligt at tage C vitamin tilskud for at styrke immunforsvaret, og visse undersøgelser peger da også på, at dette er tilfældet.

Børn på Gelænderet

De boede alle sammen i det samme hus. Ingen af dem gik udenfor, ingen fik lov til at gå ud i haven og mærke solens stråler. De voksne ventede på børnene om morgenen, hvor de fulgte dem ned til spisesalen, og op igen bagefter til deres værelser hvor de skulle sidde og læse det meste af dagen i de slidte hæfter. Alle børnene skævede til hinanden og trappegelænderet når de gik op og ned i huset. Det var nemlig deres lille hemmelighed.

Hver dag skulle de voksne til møde i nabohuset, så der var ingen der holdte øje med børnene i en time midt på dagen. Det var de timer hvor børnene havde det sjovest. For godt nok havde de ikke noget legetøj, men mit i huset var der den gamle spindeltrappe der gik fra kælderen og op til anden sal.
På trappen var der et gelænder. Det var slidt og begyndt at blive mørt, men det var det bedste i huset. For den kurrede de alle ned ad indtil de voksne kom tilbage igen.

Det var deres lille hemmelighed, og kunne husets vægge tale, så ville de fortælle om glade barnestemmer og jubel som de gennem mange år havde hørt.

Den gode investering

En god investering er en bred investering. Dvs. at jo mere man spreder sine investeringer på forskellige virksomheder og brancher, desto mindre sårbar er man for tabsgivende investeringer.

Der er mange interessante investeringsmuligheder lige nu, specielt i fremstormende lande som Kina, Indien og Brasilien. Fælles for dem alle er dog, at de ofte er forbundet med høje risici, hvilket ofte hænger sammen med en chance for et meget højt afkast. Her skal man som investor mærke efter, om man har is i maven til den slags investeringer, og om man kan tåle store tab.

Den gode investering skal ses i sammenhæng med hele ens portefølje. Fx kan man starte med at bestemme sig for, hvor mange penge man vil sætte af til investeringer. Dernæst skal man beslutte sig for en risikoprofil, og ud fra denne profil opdeler man så sine investeringer – fx investerer man 25% i lande med høj vækst, som fx Kina, 25% i en bestemt branche, fx vindenergi, og 50% i “gamle” og sikre virksomheder, hvor afkastet er beskedent, men risikoen for tab er minimal.

En god investering skal altså ikke nødvendigvis forstås som investering i én aktie eller ét firma, men en investering i en portefølje med en specifik risikoprofil.

Gør-det-selv

Mange mennesker har en drøm om at designe deres eget badeværelse, men det kan jo gå hen at gå lidt i stå midt i hele processen – eller også når det ikke engang at komme ordentligt i gang fra starten af.
Her er en løsning som du sikkert vil kunne lide: Temaet er gør-det-selv. Du kender det fra HTH-køkkener og sådanne tilbud. Denne fantastiske løsning findes nu også hos Danfoss, med elementer fra blandt andet Dansani, den altid populære Royal Scandinavia, Pressalit og svenske Ifö.

Hvis du er typen der hellere vil klare det hele selv, så kan du købe alt fra rør, ventiler og radiatorer, til gulvafløbsskåle, termostatventiler og gulvvarmeslanger. Det gør det hele meget nemmere med alle delene det samme sted, da det kan være temmelig forvirrende, hvis man er nødt til at bestille 31 dele fra 7 forskellige firmaer. Men – heldigt, heldigt – du kan bare ordne det hele med Danfoss Living, og det er faktisk meget let og overskueligt at bestille hos dem.
Og er du gået i stå midt i det hele pudsningen, eller mangler brusekabinen lige den sidste finish, ja så kan du altid kontakte dem og bestille lige det du nu står og mangler.

Gør dog noget ved din Jalousi

Overskriften taler ret godt for sig selv. Gør dog noget ved din jalousi. Vi mennesker er typisk indstillet til primært at kigge på hvad der gavner os selv, og gør os selv lykkeligere, i første omgang i hvert fald. Derefter kommer venner, familie og dem man holder af i anden omgang. Hvis du er jaloux, har du så spurgt om din jalousi skader de mennesker omkring dig, selvom den nødvendigvis ikke skader dig selv? Jalousi kan være ekstremt skadende for de mennesker der er omkring dig, det betyder også at det er vigtigt du er opmærksom på om den er det! Hvis man nu tog udgangspunkt i, at man selv er den fødte egoist, ville jalousi stadig ramme en selv selvom det måske ikke gør det lige nu. Din jalousi vil i sidste ende måske medføre at mennesker du holder af omkring dig, begynder at tage afstand til dig. Det er først fremmest din partner som er potentiel for at forlade dig, derudover kan venner også blive påvirket af hvis man lader jalousi gå i vejen for noget gang på gang. Hvorfor jeg har valgt at skrive denne artikel, er fordi jeg selv har sloges meget med jalousi indtil jeg læste bogen www.jalousibogen.dk. Efter at jeg havde læst denne bog, fandt jeg frem til hvor meget min jalousi har fyldt i mine nærmestes liv. Jeg tog straks og gjorde noget ved det, og er lykkelig for at jeg gjorde den dag i dag. Jeg er sikker på at min jalousi ville have været gjort stor skade på mig selv og dem omkring mig hvis jeg ikke havde gjort noget ved det så hurtigt som jeg gjorde. Jalousibogen er en gratis bog til alle som lider af jalousi på den ene eller den anden måde.

Hvad er et horoskop

Ud fra stjernehimlen den dag du blev født, kan du finde ud af mere omkring din personlighed samt livsstil. Dette er også kaldt et horoskop, en tegning af vores solsystem. Horoskoper findes i næsten alle magasiner, både i kvindeblade samt blade til unge mennesker. Horoskoper er blevet populære, nogle læser disse for sjov imens andre tager imod de gode råd samt advarsler i disse.

Horoskop er græsk og betyder Ascendant, hvilket også kan beskrives som det tidspunkt solen opstigning er på den østlige himmel. For at tyde et horoskop bruges der gammeldags symbolsprog, hvilket derefter bliver oversat til nutidens sprog. Dog er der ikke kun en form for horoskop, men hele tre grene ud fra dette. Horoskopet vi mennesker forholder os til er Natalastrologi også kaldt psykologisk astrologi.

Et horoskop i et ugeblad læses af mange, her kan der stå alt fra økonomiske kriser i ens liv til at finde den store kærlighed. Dette aflæses ud fra stjernetegnet, og er derfor let at overskue. Horoskopet er forskelligt fra måned til måned samt nogle er kun for en enkelt dag, dog bruges månedshoroskoper mest i dagens Danmark.

Horoskopet bliver opfattet forskelligt i alle verdens lande. For et eksempel er Kinas horoskop en del anderledes i forhold til den vestlige verdens astrologi. Her bruges der 12 års astrologi samt de 12 kinesiske dyretegn bliver brugt i stedet for vores stjernetegn.

En Stor Tyr

I horoskopernes verden dækker betegnelsen tyren en selvbevidst og rolig person, som endvidere er udholdende, og står ved sine principper. Tyren holder begge ben på jorden, og bruger ikke meget tid på dagdrømmerier, men vil derimod heller arbejde med håndfaste og virkelighedsnære ting, og arbejde hen imod konkrete slutresultater.

Tyren har en medfødt evne som organisator, og er dygtig som leder og systematiker. En tyr trives bedst i trygge og vante omgivelser, hvilket viser sig følelsesmæssigt, hvor de kan betegnes som trofaste personer med dybde. Tyren har stor tålmodighed, og hvis du lader være med at provokere ham, gør han heller ikke dig noget.

En tyr er en meget sensuel person, og en livsnyder. Tyren har ofte en stor seksuel appetit, men nyder også god mad og drikke, godt design, og hjemmets glæder, og en tyr har en udbredt sans for formgivning og smukke genstande.

Nøgleord for tyren: rolig, jordnær, tålmodig, pålidelig, praktisk anlagt, konservativ, reserveret, langdistanceløber, sensuel, går efter opnåelige mål.

Berømte personer, der er født i tyrens tegn:
Søren Kierkegaard, Dronning Elisabeth, Dirch Passer, Jørgen Clevin, Michael Bondesen, Freud, Lenin, Ritt Bjerregaard, Peter Høeg, Birte Weiss, Holger K. Nielsen, Jacob Haugaard, Klaus Riskær Pedersen.

Smart tøj til velformede kvinder

Er du en af de velformede og smukke kvinder, der leder efter smart tøj? Så læs med her.

Mange kvinder med gode runde former leder ofte efter tøj som er smart og moderne, i deres størrelse. Der er mange producenter på markedet der laver tøj til store kvinde. Jeg har arbejdet i tøjbranchen i mange år og har derfra erfaret, at det i leder efter noget mere moderne og smart. Unge store kvinder har ikke mange steder at købe tøj, da det meste tøj til store kvinder og piger er meget ”konet”. Derfor har jeg fundet nogle hjemmesider og butikker hvor i smukke kvinder og piger kan finde det smarte og moderne tøj.

I for det meste alle H&M butikker findes der en afdeling der hedder BiB, som står for Big Is Beautiful. Der kan man finde både smart, flot og billigt tøj. Der er både basic, som er helt almindelige t-shirts eller toppe. De har også super flotte kjoler dækker det der skal dækkes, så de sidder perfekt. Generelt har H&M noget meget moderne og smart tøj til jer velformede kvinder. Der er både farver og stil.

Cellbess.dk er en online butik der har størrelser fra 34-64. Her har de både tøj til de lidt yngre velformede, men også til de smukke kvinder. De har et bredt udvalg af både overdele, underdele, sko og accessoirers, som gør at du helt sikkert kan finde noget der lige er dig. Deres priser er meget blandet, der er både dyrt og billigt. Hvis du har brug for undertøj eller noget til hjemmet, har de også det. Hos Cellbess.dk er der også tøj til mænd og børn.

Hos Venusogmarsxl.dk finder du modetøj i den lidt dyrere ende. Her er der også både til mænd og kvinder. Men især tøjet til jer kvinder er flot og super lækkert. Denne side oser af mode og god tøjstil, så her kan man ikke gå helt galt i byen.

 

En lille Fisk

Er du så heldig at være blevet født imellem d. 19. februar og d. 20. marts, så er du født i stjernetegnet fisken. Fiskens horoskop siger at du er mystisk men også meget dragende når du er alene. Din største og inderste drøm involverer mange forskellige drømme og fantasier, alle sammen med det ene fælles mål at du helst ser dem opfyldt og gjort til virkelighed.

 

Stjernetegnets symbol er to fisk der vender modsat hinanden. Dette symboliserer den følelse af at være splittet og uenighed med sig selv som et menneske i tegnet fisken oplever hver dag. Det symboliserer på samme tid også yin og yang: To enheder der er så forskellige – hinandens modsætninger – og dog fuldender hinanden perfekt.

 

Fisken er en robust og stålfast skabning, der samtidig er fleksibel og ses ofte som økonomer eller millionærer indenfor erhvervs- og pengeverdenen. En fisk er en drømmer, der for sine omgivelser virker både virkelighedsfjern og til tider yderst hemmelighedsfuld. Den er af samme årsag svær at komme ind på livet af og komme til at kende dybere.

 

Det svage punkt hos fisken er dens følelser, da de er svære at kontrollere og præget af eventyrlyst i stedet.