Archive for november 2011

Få en ny trappe

Trætrapper er noget af det mest optimale du kan bygge til at komme ovenpå til anden sal. Der er selvfølgelige en elevator, men i et privat bygning er det jo ikke ligefrem det mest optimale. Du kan vælge imellem plastrapper eller ståltrapper – nogle vil mene du skal bruge trapper i luften, men det er vist rimelig langt ude.

Men trätrappor skal ikke bare være teknisk – den skal også være flot, stilren og velproduceret. Ved os får du en trappe, som er bygget efter de bedste håndværk, og ikke bare endnu en massefremstillet ståltrappe. Dine mål, ideer og koncepter er grundlaget for bygningen af en enkelt trappe i stål, som skal passe perfekt i dit hjem og være en del af den daglige dag i flere årtier.

I vælger selv 100 procent stilen af den nye trappe i plast, og du kan lede mellem hundredvis af kombinationer indenfor træsorter, balustre, forløb, overfladebehandling og mæglere. Man får med andre vendinger en plasttrappe, som ingen kan sige ikke er din. Efter endt behandling, bringer vores monteringshold din nye komposit trappe på din adresse, og klargører alt til at samle og integrere din nye trappe, så du kan bare tage den med ro.

Du kan også læse mere om at renovera dit hus ger.

Skrabelodder er skide skægge at Spille på Nettet!

Du kender sikker til de skrabelodder, som du kan købe nede hos den lokale købmand, tank eller anden detailbutik. Men har du nogensinde overvejet, at spille på skrabelodder på nettet? Før i tiden spillede købte jeg skrabelodder, hver gang jeg handlede ind. Det betød at jeg alt i alt brugte 25 Kr. de 3 gange jeg handler ind om ugen. Det udgør 75 Kr. om ugen i samlede udgifter. Hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg ikke at det har været en overskudsforretning i sidste ende. Men jeg synes det var hyggen værd, og når jeg nu engang imellem vandt et par tusind kroner, føltes det som en stor sejr.

 

Sådan begyndte jeg at spille på Skrabelodder Online

En dag så jeg en medstuderende spille på online skrabelodder, og jeg lod min nysgerrighed hvile over hans computer i nogle minutter. Pludselig var tiden gået stærkt, og jeg sad tilbage med en endnu større nysgerrighed end da jeg satte mig. Jeg fik anbefalet hjemmesiden www.online-skrabelodder.dk da den indeholder en masse god information om online skrabelodder. Jeg vil personligt anbefale hjemmesiden, til de som står og overvejer at spille på skrabelodder online. Hjemmesiden indeholder også en masse sjove historier om folks held. Jeg fik fundet mig et attraktivt sted at spille, og jeg følte mig mere klar end nogensinde. Jeg havde smidt 100 kr. ind og spille for, og havde selvfølgelig forventningen om at stå tilbage med minimum det dobbelte til sidst.

 

Jeg fandt min favorit Skrabespil

Da jeg efterhånden havde dannet mig et godt overblik over de forskellige skrabelodder, valgte jeg det spil som jeg synes så sjovest ud. Jeg satsede stort til at starte med, da jeg så det som en fed feature. Normalt har jeg være vandt til, at man ikke har, kunne satse hverken mindre eller mere, da det jo er et fast beløb skrevet på et stykke pap, når vi taler traditionelle skrabelodder. Dog synes jeg det gik lidt for stærkt til sidst, da jeg allerede efter 5 minutter, var nede og ramme bunden på de 25 Kr. Jeg havde altså lige spillet for 75 %. Jeg gav op, og smed de sidste 25 kr. af sted. Men her skete så det, som enhver skrabelods spiller ønsker. Jeg vandt en mindre stor bonus! Min skærm lyste op af en masse sjove farver, og lydende var så overbevisende, at man næsten skulle tro at jeg var i Las Vegas. Gevinsten lød på 15.000 Kr. Lige siden den dag, har jeg ikke spillet på andet end online skrabelodder. Gevinsterne er det større, og chancen for at vinde ligeså. Dette skyldes bl.a. at online spillesteder ikke har de samme omkostninger som andre spiludbydere. Hvis du lige nu spiller med traditionelle skrabelodder, kan jeg anbefale dig at overveje at gå online. Det er her det sker, og her det sner.

 

 

Brug gelænderet til at komme op

Du bliver nødt til at tage fat i et gelænder når du vil op ad trappen – ellers er risikoen 45% større for at du falder. En fald der kan have fatale følger, alt afhængig af hvor langt du har op ad trappen.

Min højgravide kone faldt en gang ned af trappen, fordi hun lige mente hun kunne gå med alt for meget i hænderne, og hun rutsjede tre trin ned og landede på numsen. Tænk hvis hun var smuttet forover og landet direkte på maven. Hun ville jo aldrig have tilgivet sig selv. Så brug nu det trappegelænder når du går op og ned – alt andet er bare tåbeligt.

Creme med antibakterielle egenskaber

Du kender det godt, du har fået et sår, måske fra fodbold, håndbold eller anden fysisk aktiv sport. Du er måske blive jordet i fodbold, eller faldet og fået det vilde brandmærke hen over knæet. Det skaber et sår, som bare aldrig vil hele. Det skyldes ofte, at der er alt for mange bakterier i såret, og så vil det ikke lukke. Dertil bruger man ofte en creme med klorhexidin i, hvilket renser såret for bakterier og hjælper ofte med at hele hurtigere.

Så næste gang du har sådan et sår – så er det bare på med noget klorhexidin + panthenol.

Fodbold EM 2012

Nu varer det ikke længe før Euro 2012 løber af stablen og at vi nu skal til at se fodbold hele tiden. Det bliver en helt fantastisk sommer i 2012, hvor Danmark deltager. Og sådan som de har spillet de sidste par kampe, så tegner det virkelig godt. At slå Portugal så overlegent er sgu godt gået.

Jeg tror dog ikke ret mange har nogen som helst chancer mod de Spanske verdensmestre, som virkelig er alle andre hold overlegne når de spiller op til deres bedste.

Det er dog helt sikkert, at der skal købes landsholdstrøje, så jeg er klar. At kunne gå rundt i ens landsholdstrøje under EM giver sgu et signal om trofasthed over for landet.

Strømper der støtter

Du tror sikkert at støttestrømper kun er for gamle mennesker – men det er altså ikke tilfældet. Der er rigtig mange unge mennesker efterhånden som døjer meget med åreknuder og der er kun et at gøre – gå med støttestrømper. Det afhjælper blodomløbet og giver nogle mindre smertefulde knuder.

Så længe du har lange bukser på, er der jo ingen der ser dig med støttestrømper på – så hop du bare ind på apoteket og køb et par. Eventuelt tag dem af inden du hopper i seng med manden.

Byer er i udvikling

Nu har vi fået en ny regering og alle synes bestemt ikke om vores nye statsminister. Den seneste meningsmåling giver kun 28% støtte til Helle, imod 41% til Lars. Det må da siges at være en lussing af de store til Helle.

Jeg har dog et forslag, skab noget byudvikling i alle de små lokaler byer. Den by jeg bor i kunne virkelig bruge noget udvikling, byen er i forfald. Det kan skabe en masse arbejde til håndværkerne og det kan være med til at trække folk ud i landsbyerne igen. Der er sket alt for meget udvandring til de store byer – det er måske for sent, men vi skal gøre et forsøg i at få dem tilbage.