Archive for oktober 2011

Billig vvs Holland

Vidste du at Billigvvs.dk som du højst sandsynligt kender, også findes i Holland? Nej, vel? Det gjorde jeg heller ikke. Men forleden var der en af mine hollandske venner som fortalte mig om jeg kendte ‘billigevvs.dk’. Ja, ikke helt fri fra slåfejl – men ja, den kendte jeg da.

Så spurgte han om jeg var glad for at handle derinde, og det var jeg jo helt sikker. Så gav han mig linket til deres hollandske side som var http://www.primasanitair.nl/. Præcis samme side, bare på hollandsk.

Må indrømme jeg ikke forstår et ord af hvad der sker derinde, men det er jo heller ikke det vigtige i denne sammenhæng.

Anyway, min ven fik købt derinde, han var super glad for sine varer. Der kan man se hvor meget det betyder at have et godt brand!

Tryk på tøj

Står du også skal have lavet tryk på trøjet, så skal man lige tænke over lidt forskellige ting.

Det er klart at først skal du overveje om du vil have lavet et prof. tekstil tryk, eller om det bare drejer sig om at du skal have smidt dit logo på en t-shirt. Drejer det sig bare om at du skal have logo på, så findes der mange muligheder, fx. Vistaprint.dk. De er billige, ok hurtig levering. Men vil du også have ting som personlig service og betjening, ja, så er det nok ikke lige stedet for dig.

Der skal du herimod ud at kigge på mere professionelle trykkerier, som kan hjælpe dig med det.

I bund og grund handler det jo bare om at finde noget hvor du føler at kvalitet og pris matcher dine behov. Det er ikke altid muligt at ramme fuldstændig plet, men ofte kan du komme ret tæt på.

 

Kom op på loftet

Du har brug for en god trappeproducent, hvis du gerne vil op på loftet og lede efter dine gamle sager. Det du skal bruge, er trapper indendørs, som har alle de funktioner du har brug for – du skal jo trods alt bare op på loftet efter glemte gamle sager.

En af mine gamle venner sagde en gang, hvad man ikke har i hovedet, må man have i benene. Og bor du i et hjem med trapper op til loftet, ja så skal du gå en del.

Gadgets til golfspilleren

Hvis du engang imellem nyder at tage et slag golf, så vil du højst sandsynligt også finde disse gadgets morsomme.

Jeg har nemlig fundet frem til en side ved navn Coolstuff.dk som sælger golfgadgets.

Det var inde på Golfbloggen på dette indlæg at jeg fandt frem til dem.

Jeg synes de ser ret morsomme ud, så tror jeg vil give mig i kast med en af dem. Har endnu ikke besluttet, hvilken det skal være, men jeg tror lige jeg lader den ligge lidt i baghovedet og så prøver jeg det af.

Kunsten at finde det rigtige køleskab

Her kommer så et gæste blog indlæg fra min kammerat som ejer www.elektronikguiden.wordpress.com. Han vil skrive lidt om at finde det rigtige køleskab. Det hele startede egentlig med at jeg sendte ham e-mail hvor jeg spurgte om jeg skulle vælge dette køleskab fra Whirlpool eller dette fra Gram. Selvfølgelig er det fra Gram større.

‘Hej!

Jeg har kigget på begge to nu, og der er selvfølgelig nogle forskellige ting der spiller ind, når du skal vælge køleskab.

Først og fremmest så er det selvfølgelig behovet, men nu da du allerede har fundet frem til to, så går jeg ud fra du har styr på dit behov. Dernæst kommer så pladsen – og det går jeg også ud far du har styr på, men tjek det lige for en sikkerheds skyld så Lise ikke bliver sur 🙂

Hvis vi starter med at kigge på det økonomiske i det, rent strøm mæssigt, så er det nogenlunde det samme. Det fra Gram har A+, og det fra Whirlpool synes jeg ikke lige fremgår om det er A eller A+. Men det fra Gram er jo så også noget større, så derfor vil det logisk nok, tage mere strøm.

Men har man behovet for pladsen, så er det fra Gram jo at foretrække. Den ekstra strømpris vil ikke være noget nævneværdigt, selvfølgelig bliver det til et par hundrede kroner over 5 år, men mere drejer det sig heller ikke om.

Slutteligt har vi så prisen, hvor der også er en noget tydelig prisdifference.

På baggrund af alt dette vil jeg anbefale dig køleskabet fra Whirlpool, men mener du at I bliver boende i huset mere end 5 år, så vil jeg anbefale dig Gram køleskabet. Så er valget op til dig, men håber jeg har hjulpet dig på vej!’

Det har du helt sikkert – tak for hjælpen. Jeg håber det kan hjælpe nogle af jer læsere derude.

Jakker holder varmen inde

Det gode ved jakker, er at de holder varmen inde og kulden ude. Det er lavpraktisk, men i Danmark hvor det efterhånden er mere koldt end vådt, er det nu meget rart. En godt bud på en rigtig fed og dejlig varm jakke er helt klart Canada Goose jakker som virkelig er trådt i karakter på det sidste. De har formået at slå alle andre konkurrenter i fedhed og sælger r*** ud af bukserne. Så vil du have en vinterjakke der holder varmen inde, så brug Canada Goose Jakkerne.

Gaveregn

Det vil ingen ende tage, julen er startet – butikkerne har fundet pynten frem og så er startskuddet ellers gået. Det værste der nu kommer, er alle kvindernes frustrationer over at skulle finde julegaver til mænd – ikke noget de holder meget af. Ok, nogle gør måske – men størstedelen ved aldrig hvad de skal købe. Det er der dog altid råd for. Tjek mandens emails og led efter gode sager – det er mit bedste råd.