Archive for september 2011

Dem der tager dig ovenpå

Der er masser af muligheder for at komme op i luften – men den sikreste af dem, er en trappe. Specielt hvis den er har et gelænder på – så er det ikke helt så slemt, da man ikke risikerer at falde ud over. Hvor får man så fat i sådan en trappe. Tja, du kunne jo starte med at kontakte en produsent av trapper og se om de ikke kunne hjælpe dig.

Når det en gang er på plads, så er det kun himlen og din fantasi der sætter grænsen.

Små gummidimser

Det er altid sjovt når folk ikke kan greje, at de skal beskytte sig selv. Det drejer sig om sikkerhed, og sikkerhed i mod sygdomme – ikke bare ondt i benet, men simpelthen imod kønssygdomme. Du skal altså bruger kondomer i stor stil – ellers får du gonore, syfilis eller aids / hiv. Så hvorfor tager du dig ikke bare sammen. Og husk – p-piller er ikke beskyttelse imod kønssygdomme.

Børn er kilden til fremtiden

Der har været en stor debat i gang om børn. Ikke så meget om de eksisterer – men mere om de er fremtiden eller ej. Hvordan i alverden kan folk benægte, at det er børn som er vores fremtid. Uden dem ville vi jo ikke kunne eksistere i fremtiden. Så du bliver nød til at holde gang i børnene og sørge for dem. Du kan eventuelt handle børnetøj online for dem – så sparer du da lidt tid, hvis det er dit problem.

Gode anmeldelser er alfa omega

Nettet er udbredt i dag som et af de steder hvor der handles mest. Der handles for mere og mere om året, og det skal netbutikker forholde sig til. Et af de steder som er blevet kendt for at forholde sig til det, er Trustpilot. De har fundet en masse webshops og gjort det muligt for folk at anmelde webshoppen. Det har de fx gjort med Team Benns ski her.

Det er blandet med gode og nogenlunde anmeldelser – og sådan ligger landet bare for de fleste. Der vil altid være begge dele. Har du været på ski rejse, kan du enten have haft en god oplevelse, eller en dårlig oplevelse – det er sjældent midt imellem.

 

Kunsten at vælge den rigtige espressomaskine

Det kan være svært når man først gang skal ud at købe en espressomaskine. Hvilken skal man vælge? Hvad skal man gå efter? Skal det være den dyreste på markedet?

Det er umuligt at svare på, og det hele lander tilbage på spørgsmål -> Hvad er dit behov?

Af flere grunde kan jeg jo, desværre, ikke svare på hvad dit behov er, men jeg vil prøve at guide dig til, hvad du i hvert fald skal være opmærksom på.

Først og fremmest, så vil jeg aldrig anbefale dig at den dyreste espressomaskine. Fordi der betaler du ofte en del for at det også er et fint, ofte italiensk mærke, og det er der jo egentlig ikke nogen grund til. Basalt set skal man jo bare have den maskine, som laver den bedste espresso, til den bedste pris.

Som regel anbefaler jeg at købe en espressomaskine i prislejet 3500-4500 kroner. Der får man som regel en som kan lave virkelig god espresso, samtidig med at det ikke smager som om det er hjemmelavet, det smager næsten som på en café i Italien.

Man kan også engang imellem lave nogle gode køb hvis man finder en billig espressomaskine på tilbud, men det er ikke altid. Og hvis de bliver alt for billige, så er det en kamp at gøre dem rene, og de larmer helt vildt. Og går i stykker.

Det med rengøringen, og selve brygningen af kaffen er også vigtigt. Fordi hvis det tager for lang tid hele processen, så får man det ikke gjort, og så er det ærgerligt hvis man har brugt 1500 kroner på noget som bare står og kigger.

Jeg håber det kunne inspirere dig lidt til når du skal ud og købe en espressomaskine.

Fast arbejde

TV / Midt vest kører en ret god serie, hvor de kommer ud på forskellige virksomheder og går hele deres proces igennem for hvordan de arbejder med tingene. Det giver nogle ret indsigtsfulde udsendelser som jeg altid følger meget med i. Sidste gang var de ude for at undersøge Højmark rejser og hele deres daglige gang.

Det er altså super interessant og noget jeg synes du skal tage at se. De viser endda udsendelsen på internettet efterfølgende – public service når det er bedst.

Andre artikler, hvor Højmark Rejser også er nævnt, er i Vejle Amts Folkeblad. Der kan man se, at de inviterer familier med på tur og skirejse. Det er da en sød tanke.

Ski og talenter

Jeg er begyndt at interessere mig en del for ski på det sidste, og specielt alle de her fede skiløbere og snowboard artister. Det er helt vildt hvad de kan på ski. Jeg selv styrter nærmest hver eneste gang jeg løber ned af pisten. Jeg så den anden dag, at Team Benns ski rent faktisk sponsorerer et talent. Det synes jeg da er meget godt gået. God reklameværdi, samtidig med at de rent faktisk gør en god gerning.