Archive for juli 2011

Lakeballs / lake balls, hvad er det?

Kunne du godt tænke dig at spare nogle penge på dit månedlige forbrug af golfbolde? Så kan lakeballs være en rigtig god idé.

Lake balls er søbolde, men på engelsk hedder det bare ikke søbolde, men lakeballs i stedet for.

I starten da jeg skulle købe golfbolde, så gik jeg altid efter at købe nogle nye golfbolde. Der var egentlig ikke nogen specifik grund til det, men det gjorde jeg bare. Jeg tror ikke rigtig jeg kendte til begrebet med brugte golfbolde. Men da min onkel så fortalte mig om det, så ærgerede jeg mig en smule over det. Det er jo netop i starten at man smider mange bolde væk.

Men okay, jeg må indrømme at jeg stadig smider en del væk, og hellere for sent end aldrig som man siger.

Så fra nu af spiller jeg altså kun med lake balls. Det har virkelig sparet mig mange penge. Derudover så slapper jeg også mere af, når jeg går en runde. Nu irriterer det mig ikke lige så meget, hvis jeg smider en bold væk. Før i tiden gjorde det lidt ondt at miste 150 kroner på en runde, men nu bliver det max. til 30 kroner, og så skal det virkelig være gået dårligt.

Det som der er med lakeballs, det er jo at det er jo ikke nye golfbolde. Der er selvfølgelig engang imellem nogle skrammer, misfarvninger osv. på dem. For mig gør det ikke det store, men det kan jo godt være at det gør noget for dig, og så skal du selvfølgelig genoverveje det.