Archive for juni 2011

Byg dig til godt

En af de ting der er gode ved netop lige det at bygge, er at man står for det meste selv. Du får lige det du ønsker. Et nybyggeri er en fremragende måde at få lige hvad du vil have. Det er ligegyldigt om du ønsker et murstenshus eller et træhus – så kan du bygge noget du selv kan stå inde for.

Nike golfbolde – spil med de samme som Tiger Woods

Hej 🙂

Så er det tid til et nyt indlæg her på bloggen. Jeg har i min klub, hørt om en del der gerne vil spille med ‘Tiger Woods’ golfbolde, altså Nike golfbolde. Det forstår jeg egentlig godt, fordi Nike’s udvalg gør, at de har noget til enhver smag.

Problemet med Nike er bare at det er et så kendt brand, at priserne også er lidt høje. Nogle andre mærker kan man godt lave nogle gode køb, men Nike golfbolde, holder som regel prisen. Selvfølgelig er de engang imellem på tilbud, men det er desværre mere undtagelsen end reglen.

Derfor så prøvede jeg at købe nogle brugte Nike golfbolde. Jeg var egentlig ret spændt på det, fordi normalt plejede jeg at spille med nye golfbolde. Anyway, der kan jo ikke ske noget ved at prøve tænkte jeg.

Resultatet var faktisk rigtig godt. Jeg købte 100 stk. Golfbolde, hvor jeg vil stadig har ca. 50 % tilbage. Prisen var stort set den samme som hvis man køber 2 dusin nye golfbolde (altså 24 stk. golfbolde), og kvaliteten er meget tæt på den samme.

Den forskel der er i kvaliteten, bliver i hvert fald uden tvivl opvejet af prisforskellen.

Jeg har ikke været til turneringer det sidste lange stykke tid, men jeg overvejer stærkt at købe nogle nye golfbolde til selve turneringen. Golf er jo et psykisk spil, så jeg tror på at hvis jeg VED, at bolden er ny, så er det i hvert fald ikke den der får skylden 🙂

Jeg vil smutte på golfbanen nu, vejret er fantastisk og der er nogle Nike golfbolde der ligger og råber at de gerne vil skydes væk 😉 Vi ‘læses’ ved.

Læs forresten også denne artikel. Ret inspirerende!