Archive for september 2010

Ferie skal man ikke spøge med

Men det var lige præcis hvad Bravo Tours gjorde på en for nyligt overstået ferie. Det er uforståeligt hvordan man kan få så dårlig en service hos et så respekteret rejseselskab. Men ikke desto mindre var det en realitet. Der blev fuldstændig lukket af for klager – eller de tog imod dem, men der blev gjort intet ved dem.

Aldrig har man oplevet en så vag holdning til kundeservice som der. Det var skandaløst. Over 100 danske gæster klagede, men man kunne ikke klage i hold, det skulle være enkeltvis – på den måde kan Bravo Tours så bare tage folk enkeltvis. Og så ved man jo godt at det ikke fører til nogen sag.

God til foråret

Vejret er begyndt at skifte og blive dårligere og koldere. Det er ikke den sjoveste tid man går i møde, men alligevel er det bare et spørgsmål om påklædning. Det samme gælder sig for mænd eller damer. Er man en god herre, så har man en ordentlige north face jakke på og så er vejret lige meget.

Der skal meget til for ikke at blive i bedre humør af netop at gå rundt i sådan en jakke. Det er en fantastisk følelse og man får det meget bedre, indeni, i sjælen, udenpå og hele vejen igennem kroppen. Det er svært at beskrive, men giver god mening i længden. Vil du gerne tabe dig inden du køber sådan en stor jakke, så kan en lynkur måske være vejen frem. Tag det dog i små mængder, så skal altsammen nok gå for dig. Fat mod og gå imod det bedste du ved – en bedre fremtid.