Archive for august 2010

Gode skrifter fra op

Der er masser af gode ting man kan få fra op. Det er altid godt, men aldrig perfekt. Hvis man holder sig for øje, at man gerne skulle gøre noget ekstra, så start med en fedtfattig opskrift – den går man ikke galt i byen med. Prøv at krydre den med noget tærte, så bliver det helt perfekt.

Vil du gerne arbejde lidt med tøj, skal du overveje at bruge jack and jones webshoppen, da den virkelig sparker mås. Hov, var det et fyord, tja, i hvert fald politisk korrekt.

Det tager jeg med sindsro

Den anmeldte politi mand tager tingene med sindsro. Det skal man ikke tage sig af siger han. Det er bare ren politik at jeg tager med. Det er altid formelt og hvis det er en 7. klasse tager jeg med. Det skal man da ikke sige noget imod. Men alligevel, hvis han modtog herretøj online ville sagen nok være en anden.

Jeg har ikke fejlvurderet noget, og hvis jeg ikke må, jamen så har hele branchen taget fejl. En anden forfatter mener dog noget andet, og det er at det er bestikkelse. Men slog nu lige koldt vand i blodet. Det er jo ikke værre end man lige kan læse en bog, vælg evt Renselse af Sofi Oksanen som går lige i blodet på alle.

Man skal dog ikke lade politiet tage alle beslutninger, der skal også være god fornuft i det man vælger.