Archive for juni 2010

Hvem sagde boom

Det var måske nok en gammel dansk sanger der sagde boom, men for dælen det var ikke godt den gang, og det er ikke godt i dag. Det kan bare ikke lade sig gøre at gøre noget lige efter bogen. Men så er det jo godt at vi kan købe bøger online og endda de bedste bøger af slagsen.

Du skal dog ikke tro du bare kan lade dig forføre af det hele – for sådan hænger det ikke sammen. En gammel dansk sanger kan ikke sige hele sandheden, med mindre det bliver opdaget. Tro på at man alligevel nok skal få gang i haven, selvom det kan blive svært. Men med en ordentlig Stiga havetraktor skal det hele nok gå.

Nothing matter for dig

Der er to ting i livet du ikke kan fornægte, og det er at man skal holde hovedet koldt i pressede situationer, og den anden er, at du skal have fedt hår mens hovedet er koldt. Har du ikke langt hår, så kan du bruge hair extensions til det.

Det kan ikke siges nok, at håret er det folk først får øje på. Det næste er så næsen. Hvis den ikke sidder perfekt, skal der nok mere til. Det kan du gøre ved hjælp af plastkkirugi – og det er endda populært at rejse til Litauen og gøre det.

Gode dæk er godt for dig

Der er masser af gode muligheder for dig som ønsker bedre dæk og en god økonomi med din brændstof. Det kræver at du har det rigtige dæktryk og det er lige noget for dig som har en god bil at køre i. Jeg vil ikke love der er noget for alle pengene, men hvorfor ikke når man alligevel er afsted.

Jeg har ofte tænkt tanken, at der skal noget på bordet for at det kan betale sig. Ikke alle er enige, men jeg forsøger da at være det. Det skyldes måske mest af alt at man kan få havefliser inspiration i disse gyldne dage med godt vejr. Husk dog også at godt vejr ikke altid er lig med gode dæk – det skal du huske at tjekke.