Archive for maj 2010

Giv den gas på alle fronter

Jeg ved ikke hvad der skal siges, men noget må der gøres. Du skal ud og give den gas, for ellers kommer du ingen vegne. Det bedste er hvis du bare kan gøre som alle andre, men bare bedre. Se på hvad en god ingeniørkonsulent kan gøre for dine fronter og hjælp ham så på vej.

Jeg siger ikke man skal gå den vej, men det er bestemt en mulighed. Det er ikke til at sige om tingene bliver bedre, men ved at bruge et ordentligt screencast software kan der opnåes mange fordele. Tro på at tingene forandrer sig og opnå de bedste resultater.

Trutterut og tommeliserne

Jeg har ikke noget imod folk der tror på julemanden, men de skal også have fantasi nok til også at kende Trutterut og tommeliserne. De er nemlig julemandens yndlingsnisser. Nogle tror det er robotter, men de er faktisk robot plæneklippere der har fået ekstra gang i den.

De har den bedste historie at fortælle til alle nisserne hver eneste gang de kommer på besøg. Det er ikke nok bare at have klaret frisag – der skal også være god ide med det. Det kræver god ledelsesstil fra Julemanden for at holde gang i alle sine nisser, specielt Trutterut.